Orange: PROBLEME URIASE in 2020 pentru SUTE de MII de Clienti

Orange a inceput anul foarte prost, sute de mii de clienti din Romania avand probleme cu serviciile chiar din luna ianuarie, fara ca operatorul sa ofere explicatii.

Orange probleme

Orange a inceput anul 2020 cu o problema extrem de mare pentru reteaua sa de telefonie mobila din Romania, iar asta in conditiile in care situatiile de acest gen sunt in mod obisnuit rare. Ieri reteaua de telefonie mobila a celor de la Orange a fost indisponibila timp de cam 3 – 4 ore pentru sute de mii de clienti din multiple judete din Romania, o explicatie pentru problema nefiind oferita inca.

Orange a confirmat pe Facebook existenta problemelor, dar si momentul in care ele au fost rezolvate, dar extrem de multi clienti n-au putut folosi reteaua timp de 3 – 4 ore, in cel mai bun caz. Chiar si cand problemele s-au rezolvat, in mod teoretic, cei de la Orange le-au recomandat clientilor sa isi reporneasca telefoanele pentru a utiliza in mod normal serviciile pe care operatorul le ofera, astfel ca problemele intampinate au fost chiar foarte serioase.

Orange: PROBLEME URIASE in 2020 pentru SUTE de MII de Clienti

Orange va trebui sa ofere explicatii in fata celor de la ANCOM pentru aceste cateva ore de indisponibilitate care au lasat sute de mii de clienti fara conectivitate GSM pentru apeluri telefonice si internet mobil in Romania. Avand in vedere cat de multi romani au fost afectati de aceste probleme in judete de pe intregul teritoriu al tarii, e destul de clar ca a fost vorba despre o situatie care ar fi trebuit explicata de catre operatorul de telefonie mobila.

Orange a mai avut o problema similara anul trecut, cand reteaua sa a fost deasemenea indisponibila timp de cateva ore, dar si in 2018, cazurile fiind extrem de similare, dar totusi raman destul de rare. Probleme tehnice exista peste tot, insa cand se intampla pentru atat de multi clienti si intr-o retea atat de mare precum cea a Orange, multa lume se sperie, mai ales cand nu poate apela anumite persoane cu care vrea sa intre in contact.

Orange ar trebui sa ofere si niste explicatii pentru ceea ce a stat la baza problemelor, dar exact precum in cazurile anterioare, noi nu vom afla nimic, decat daca ANCOM le va aplica vreo amenda pentru incalcarea legii.