DIGI Romania: Veste GROZAVA care a ULUIT Clientii din TOATA Tara

DIGI Romania are clientii din tara vizati de o veste grozava care a uluit foarte multa lume, iata ce trebuie sa stie chiar acum abonatii grupului telecom.

DIGI Romania 5g

DIGI Romania are foarte multi clienti in toata tara in momentul de fata, aproximativ 10 milioane folosind serviciile, daca este sa ne uitam la cifrele pe care compania le-a raportat de-a lungul anilor in legatura cu abonatii sai. Pentru unii dintre acestia cei de la DIGI Romania ofera si servicii de telefonie mobila, inclusiv printr-o retea 5G care a fost lansata in vara anului trecut, si care ofera acoperire in 8 orase din tara, cea mai mare din momentul de fata.

DIGI Romania are doar doua modele de telefoane 5G in momentul de fata la vanzare pentru clientii sai, de la Xiaomi si Huawei, iar ambele sunt foarte scumpe, deci putina lume poate sa le cumpere acum. Situatia se va schimba in viitorul nu foarte indepartat, iar asta deoarece la DIGI Romania vor incepe sa ajunga si telefoanele 5G ieftine pe care foarte multi producatori le-au anuntat deja pentru lansare in cursul acestui an, iar asta e o veste grozava.

DIGI Romania: Veste GROZAVA care a ULUIT Clientii din TOATA Tara

DIGI Romania va avea mai mult ca sigur la vanzare in 2020 multe telefoane mobile cu suport 5G ale caror preturi vor fi cu mult mai mici fata de cele de peste 1000 de euro care sunt cerute pentru actualele modele. De la Xiaomi si pana la Huawei, mai multi producatori pregatesc noi telefoane 5G care vor avea preturi suficient de bune pentru a nu tine departe clientii DIGI Romania care sunt interesati sa se bucure de performantele noii retele 5G din tara.

DIGI Romania nu va fi singurul operator care va avea asemenea modele de telefoane 5G disponibile pentru clienti, ci este de asteptat ca si restul operatorilor de telefonie mobila sa puna la vanzare aceleasi modele. Totusi, la DIGI Romania s-ar putea sa fie cele mai bune oferte pentru ele, iar preturile pentru abonamentele cu acces la 5G sunt cu siguranta cele mai bune dintre toate cele oferite de catre operatorii romani, deci prin portare ar putea fi adusi si mai multi clienti.

DIGI Romania nu promoveaza foarte puternic reteaua sa 5G deocamdata, asta si pentru ca nu are multe modele de telefoane la dispozitie, dar dupa ce le va avea, va incerca sa convinga si mai multi clienti sa o foloseasca.