Android: Noua Functie GROZAVA pe care o ASTEPTAM de MULTI ANI

Android va avea in curand o noua functie grozava pe care foarte multi utilizatori de telefoane o cer de ani si ani de zile pentru folosire in dispozitive.

Android functie

Android va avea in curand implementata in mod oficial o noua functie grozava pe care o asteptam de foarte multi ani in telefoanele care pot rula acest sistem de operare, iar Google o va oferi pentru multa lume. Prin aplicatia Google Phone, compania americana le va oferi utilizatorilor de telefoane Android posibilitatea de a inregistra apeluri telefonice din propriile dispozitive, asa cum puteau face pana la aparitia Android 9 cu diverse aplicatii neoficiale.

Android va avea acest suport pentru inregistrarea apelurilor telefonice oferit in mod oficial prin aplicatia Google Phone, deci nu va ma fi nevoie de folosirea unei varietati de aplicatii neoficiale pentru a obtine functionalitatea. Cei de la Google au eliminat din Android API-urile care permiteau inregistrarea apelurilor telefonice deoarece legislatia din multe tari nu permite acest lucru fara ca interlocutorul sa stie ca este inregistrat de catre cealalalta parte.

Android: Noua Functie GROZAVA pe care o ASTEPTAM de MULTI ANI

Android este cel mai folosit sistem de operare din intreaga lume, iar aceasta functie pentru inregistrarea apelurilor telefonice era oferita in timp ce in cazul iOS ea este restrictionata de catre compania Apple. Acum aplicatia Google Phone are, in codul sursa, descoperite intrari care sugereaza faptul ca va exista un buton special care va permite inregistrarea apelurilor telefonice facute folosind telefoanele care au sistemul de operare Android.

Android ar trebui sa permita inregistrarea apelurilor telefonice la fel de usor precum in trecut, simpla apasarea a unui buton din interfata de utilizator permitand efectuarea acestei actiuni, deci lucrurile nu vor fi mai complicate. Problema cea mai mare ramane totusi cu legislatia, pentru ca ea nu s-a schimbat, iar daca Android ar oferi in 2020 aceasta functionalitate, va fi interesant de vazut cum va motiva Google includerea sa, si daca ea va fi limitata.

Android ar putea oferi aceasta functionalitate doar in tarile unde legislatia nu interzice inregistrarea apelurilor telefonice fara notificarea interlocutorului, dar dezactivarea restrictiei va fi usor de facut de oameni.