NASA: AVERTIZAREA care ar trebui sa INGRIJOREZE Intreaga Omenire

NASA a lansat o avertizare care ar trebui sa ingrijoreze intreaga omenire, iar asta pentru ca e un semnal foarte serios de alarma pentru vietile noaste.

NASA a facut ieri o avertizare care ar trebui sa ingrijoreze intreaga omenire, si a creat inclusiv un clip video pentru a exemplifica gravitatea situatiei, dar desigur ca putina lume va lua in serios ceea ce se intampla. Conform celor de la NASA, 2019 a fost al doilea cel mai “fierbinte” an din istoria omenirii, 2016 intrecandu-l cu o temperatura medie anuala mai mare, dar e destul de clar ca suntem intr-o situatie extrem de proasta din multe puncte de vedere.

NASA sustine ca temperatura medie anuala din 2019 a fost cu 1.8 grade Fahrenheit mai mare decat cea inregistrata in perioada 1951 – 1980, ceea ce este extraordinar de ingrijorator, cresterile constante incepand in anii 1960. Vorbim despre o diferenta uluitor de mare intre temperatura medie anuala inregistrata de catre NASA pentru planeta noastra, iar din pacate se va merge doar spre o continua incalzire constanta din cauza poluarii imense.

NASA: AVERTIZAREA care ar trebui sa INGRIJOREZE Intreaga Omenire

Deceniul care s-a incheiat in 2019 a fost cel mai fierbinte din toata perioada in care se fac masuratori pe Pamant, primele incepand undeva pe la finalul anilor 1860, si asta e foarte ingrijorator. Conform masuratorilor de la NASA, in secolul trecut de la primele masuratori si pana in anii 1960, temperatura medie globala a crescut cu 0.2 grade Fahrenheit, iar de atunci si pana acum cu inca 1.8 grade, deci e clar ca industrializarea globala a adus poluarea care ne distruge planeta.

NASA spune, asa cum a tot spus-o de cateva decenii incoace, ca este necesar sa fie luate masuri serioase pentru ca incalzirea globala sa fie initial oprita, iar mai apoi sa se revina la temperaturile normale din trecut. Pentru ca acest lucru sa se intample, e nevoie ca oameni ca Donald Trump sa intealaga ca Pamantul e supraincalzit, si ca se va incalsi si mai mult, dar deocamdata ceea ce spune NASA nu prea este pe intelesul lui, sau ma rog, deasupra altor interese.

NASA ar trebui sa porneasca o lupta mult mai serioasa impotriva incalzirii globale pentru a atrage foarte serios atentia cu privire la aceasta problema, dar deocamdata nu se implica foarte serios in asta.