Un Tanar si-a DAT FOC la Masina LIVE pe Facebook pentru LIKE-uri

foc masina live facebook like

Un tanar din judetul Arges si-a incendiat masina live pe Facebook intr-un spectacol menit sa genereze LIKE-uri in cadrul retelei de socializare pentru gestul sau, ceva care arata cam unde se ajunge cand dai tehnologie oamenilor.

Masina pare sa fi fost pusa undeva intr-un loc deschis, pe camp, iar focul a fost pornit intentionat de catre tanar in timp ce era intr-o sesiune LIVE pe Facebook, foarte multa lume urmarind ceea ce a facut el, in direct.

In afara celor care-l cunosteau pe tanar, si care cunosteau locul, nimeni nu stia unde in Arges se intampla asta, astfel ca masina a ars cam in totalitate, desi oamenii indemnau apelarea 112 pentru ca pompierii sa fie trimisi acolo.

foc masina live facebook like pornit

Totul vine la doar cateva zile dupa ce o tanara si-a transmis moartea LIVE pe Facebook, ea fiind implicata intr-un accident de masina in care a fost singura victima care si-a pierdut viata, dar din nou, vedem cum e folosita tehnologia.

A arde o masina, aparent, pentru a aduna LIKE-uri LIVE pe Facebook sugereaza un nivel complet diferit de comportament fata de cel normal, dar poate ca acesta a devenit noul “normal” intr-o societate cu atat de multa tehnologie.