Planeta Marte: NASA Publica Online o Noua IMAGINE STRANIE

Planeta Marte are publicata pe internet o noua imagine stranie de catre NASA, cercetatorii facand o descoperire care a surprins foarte multa lume.

Planeta Marte albie

Planeta Marte este analizata acum de catre un robot trimis de catre NASA cu ceva timp in urma acolo, el avand denumirea Curiosity, Curiozitate, iar aceasta a adus si o noua imagine cu o albie stranie de acolo. Este neobisnuit ca NASA sa foloseasca acest cuvand pentru o imagine facuta pe planeta Marte de catre robotul sau, insa asa a reusit sa atraga si atentia intregii lumi cu fotografia care a fost realizata cu nu foarte mult timp in urma acolo.

Planeta Marte are probabil foarte multe albii de acest gen, insa robotul celor de la NASA a reusit sa inregistreze imaginea in timp ce cobora dintr-o zona numita Western Butte, analizand in continuare regiunea. NASA a observat initial aceasta albie stranie dupa ce a vazut o serie de imagini din satelit facute pentru suprafata de pe planeta Marte, iar apoi si-a trimis robotul pentru o cercetare mai apropiata deoarece a fost surprinsa de ceea ce a gasit.

Planeta Marte: NASA Publica Online o Noua IMAGINE STRANIE

Planeta Marte albie robot curiozitate

Planeta Marte are multiple zone neobisnuite de acest gen, insa ceea ce a vazut NASA in aceasta este un nisip de culoare intunecata, pentru care deocamdata nu are vreo explicatie foarte clara. NASA nu stie ce anume a format acel nisip acolo, sau ce anume l-ar fi transportat, deci culoarea sa diferita fata de restul nisipului de pe planeta Marte i-a cam lasat “in ceata” pe cercetatorii care analizeaza cu atentie toate imaginile de acolo.

Planeta Marte are incetul, cu incetul, descoperite tot mai multe curiozitati la care nimeni nu se astepta, iar aceasta este in final o veste foarte buna pentru toata lumea, deoarece astronautii urmeaza sa ajunga acolo in viitor. NASA vrea sa afle cat mai multe secrete de pe planeta Marte inainte de a se decide ce oameni vor fi trimisi in primele misiuni acolo, iar asta ar urma sa se intample cel mai devreme undeva prin 2030, din cate stim in acest moment.

Planeta Marte ascunde foarte multe secrete, iar cei de la NASA nu vor descoperi chiar tot inainte de a trimite primii oameni, dar vor ince sa faca tot ceea ce le sta in putinta pentru a afla cat mai multe.