DIGI Romania: Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

DIGI Romania a facut un anunt de ultima ora pentru toti clientii din Romania, grupul de telecomunicatii luand o decizie la care nimeni nu s-ar fi asteptat.

DIGI Romania 4k

DIGI Romania a facut un anunt de ultima ora pentru clientii sai din Romania, si vorbim din nou despre o veste extrem de buna pentru cei care au ales sa activeze serviciile operatorului de telecomunicatii din Romania. Mai exact, zilele trecute cei de la DIGI Romania au anuntat ca inclus in grila de programe TV si postul Eurosport 4K, la fel ca Vodafone, deci vor avea disponibile pentru abonati doua posturi de televiziune 4K, DIGI 4K fiind oferit inca din 2018.

DIGI Romania a lansat totul multumita unui parteneriat cu Discovery, care acum pare sa fie mult mai deschisa la colaborari cu diversi furnizori de servicii de televiziune prin cablu dupa ce s-a certat cu Telekom. DIGI Romania este, si sper sa nu gresesc, singurul furnizor de servicii de televiziune prin cablu care are doua posturi TV 4K in grila in momentul de fata, insa vestea buna nu este asta, ci alta pentru ca extraoptiunea 4K are 50% reducere timp de 4 luni.

DIGI Romania: Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

DIGI Romania le ofera tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de reducere de 50% timp de 4 luni de zile daca activeaza acum extraoptiunea 4K pentru abonamentul DIGI TV pe care-l au deja. Practic, in loc de 5 LEI pe luna, clientii care au si televiziune de la DIGI Romania vor plati 2.5 LEI pe luna si vor avea DIGI 4K si Eurosport 4K disponibile pentru a umari toate transmisiunile sportive, si nu numai, pe care ambele posturi le transmit.

DIGI Romania transmitea deja de mai bine de un an de zile transmisiuni sportive in format 4K prin DIGI 4K, acest tip de continut fiind cel care este oferit cel mai des pe posturile de televiziune de acest gen. Cele mai importante meciuri din Champions League, marile ligi de fotbal europene, curse de formula 1, si nu numai, sunt transmise in format 4K de DIGI 4K, insa acum ca DIGI Romania a inclus si Eurosport 4K, se extinde si continutul oferit.

DIGI Romania are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, deci daca veti dori sa profitati de reducere de 50% la extraoptiunea 4K pentru aceste posturi TV, ar fi bine sa profitati acum de ea.