Netflix: INCREDIBIL, Masura care a UIMIT Abonatii din TOATA Lumea

Netflix ia o masura incredibila pentru abonatii din intreaga lume, compania uimindu-i pe toti cu ceea ce vrea sa faca in 2020 pe intreaga planeta.

Netflix investitii

Netflix incepe anul 2020 chiar mai bine decat a terminat anul 2019, compania din spatele platformei de streaming video la cerere avand o surpriza colosala pregatita pentru toti cei care-i folosesc serviciile in acest moment. Dupa ce a primit peste 50 de nominalizari la premiile Oscar 2020 si Globurile de Aur 2020, cei de la Netflix au pregatit o surpriza si mai mare pentru clienti, luand decizia de a invest si mai multi bani pentru a crea continut original pentru platforma.

Netflix intentioneaza sa investeasca peste 17 miliarde de dolari pentru a produce filme si seriale pentru abonatii din intreaga lume in cursul anului 2020, si vorbim despre o suma absolut colosala. Suma pe care Netflix o aloca pentru a crea continut pentru platforma sa in 2020 este cu 2 miliarde mai mare decat cea alocata in cursul anului 2019, iar asta inseamna ca si mai multe filme si seriale vor fi disponibile pentru vizualizare pe intregul glob.

Netflix: INCREDIBIL, Masura care a UIMIT Abonatii din TOATA Lumea

Netflix a facut in 2018 incasari de 15.79 miliarde de dolari, iar in 2019 suma ar trebui sa fie si mai mare pentru ca numarul de abonati a crescut cu cel putin 10%, iar o vasta cantitate din aceste incasari e reinvestita in productia de filme si seriale. Pentru 2020 e de asteptat ca incasarile Netflix sa creasca iar, si de aceea este crescuta inclusiv suma investitiilor in filme si seriale pe care compania le produce, iar aceasta veste este grozava pentru abonati.

“Netflix își menține ferm piciorul apăsat pe pedala de gaz în cursa de streaming-video. Streamerul va investi în acest an aproximativ 17,3 miliarde de dolari în conținut în numerar, potrivit unei noi prognoze a firmei BMO Capital Markets din Wall Street. Aceasta a crescut de la aproximativ 15,3 miliarde de dolari în 2019.”

Netflix, in baza incasarilor sale, ar trebui sa fie cea mai mare companie de productie cinematografica din SUA, pentru ca filmele si serialele sale aduc extrem de multi bani lunar, si sustin investitiile in continut nou. In baza cresterii pe care a tot inregistrat-o la nivel global, cei de la Netflix pot sa faca filme chiar mai bune decat cele ale caselor de productie de la Hollywood, cu care concureaza din toate punctele de vedere inclusiv la atragerea vedetelor.

Netflix este un gigant care produce filme si seriale pentru aproape 160 de milioane de abonati din intreaga lume, o cifra colosala care ii aduce si extrem de multi bani in fiecare luna pe intreaga planeta.