Samsung GALAXY S20: LISTA Completa de SPECIFICATII Tehnice

Samsung GALAXY S20 are lista completa de specificatii tehnice finale dezvaluita pentru toate modelele care vor fi puse in vanzare pentru clienti.

Samsung GALAXY S20 specificatii

Samsung GALAXY S20 are lista completa de specificatii tehnice finale dezvaluita astazi pentru toate modelele din serie, astfel ca avem in sfarsit o imagine foarte clara cu privire la marea schimbare din 2020. Samsung GALAXY S20 este pregatit pentru lansare in mai putin de o luna, deci este in productie in momentul de fata, astfel ca lista de specificatii tehnice este stabilita si finala, iar intre modele vor fi destule diferente foarte mari.

Samsung GALAXY S20 va avea un ecran de 6.2 inch, Samsung GALAXY S20 Plus va avea unul de 6.7 inch, iar Samsung GALAXY S20 Ultra va avea unul de 6.9 inch, insa toate vor avea conectivitate 5G integrata. Mai mult decat atat, toate modelele din seria Samsung GALAXY S20 vor veni cu minim 12 GB spatiu de stocare si rata de refresh de 120 Hz pentru ecrane, rezolutia WQHD+ fiind deasemenea oferita in tandem, dar la o rata de refresh de 60 Hz.

Samsung GALAXY S20: LISTA Completa de SPECIFICATII Tehnice

Samsung GALAXY S20 lista specificatii tehnice

Samsung GALAXY S20 va avea o baterie de 4000 mAh, Samsung GALAXY S20 Plus va avea una de 4500 mAh, iar Samsung GALAXY S20 Ultra va avea una de 5000 mAh, deci sunt diferente substantiale intre modele. Samsung GALAXY S20 Ultra va fi singurul model care va avea senzor de imagine de 108 megapixeli si zoom optic de 10X, hibrid pana la 100X, celelalte avand senzor de 12 megapixeli si zoom optic de 3X, hibrid de pana la 30X.

Samsung GALAXY S20 va fi livrat in versiuni cu chip-uri Exynos 990 si Qualcomm Snapdragon 865, accentul fiind pus pe chip-ul Samsung, care are si performantele cele mai slabe, din pacate. Samsung GALAXY S20 Ultra va avea deasemenea o camera frontala de 40 de megapixeli, in timp ce restul vor avea camere de 10 megapixeli, spatiul de stocare standard fiind deasemenea diferit in functie de modelul care este oferit de catre coreeni.

Samsung GALAXY S20 este o serie de telefoane care vine si cu foarte multe dezamagiri pentru clienti, iar asta pentru ca specificatiile sunt cu mult diferite intre versiunile care vor fi puse in vanzare de catre coreeni.