Huawei: Anuntul SOC ce PROVOACA Noi ATACURI din Partea SUA

Huawei face un anunt soc care reprezinta si o provocare foarte mare pentru SUA, care pregateste noi atacuri importante, iata ce a fost spus la Davos.

Huawei provocare

Huawei, prin vocea fondatorului si actualului sau lider, Ren Zhengfei, provoaca noi atacuri din partea SUA, iar asta intr-o perioada in care lucrurile sunt cat se poate de incerte pentru ea in multe domenii de activitate. Prezent la unul dintre forumurile de la Davos, actualul lider al Huawei a spus ca se asteapta ca SUA sa lanseze noi atacuri impotriva sa in 2020, dar ca acum compania sa este pregatita sa sustina inclusiv lovituri mult mai puternice, o provocare care ar putea fi acceptata de Trump.

Huawei ar fi iesit din ultimul an de razboi cu SUA cu o experienta si putere cum nu a mai avut pana acum, iar fondatorul sau este ferm convins de faptul ca noi atacuri, chiar si mai puternice, nu o vor afecta mai deloc. Huawei este in centrul luptei pe care SUA o duce in momentul de fata cu China pe partea comerciala, iar Donald Trump s-a folosit de relatia stransa dintre grupul IT si guvernul de la Beijing pentru a forta autoritatile sa accepte si unele dorinte ale sale.

Huawei: Anuntul SOC ce PROVOACA Noi ATACURI din Partea SUA

Huawei nu ar fi fost afectata mai deloc de sanctiunile pe care SUA le-a impus impotriva sa, ori cel putin asta afirma fondatorul companiei, iar daca atacurile ar creste, impactul ar fi la fel de nesemnificativ. Aici fondatorul Huawei cam are dreptate, iar asta pentru ca vanzarile de telefoane ale companiei au crescut substantial in 2019 fata de 2018, impreuna cu incasarile si profitul sau, deci e destul de real ce spune Ren Zhengfei acum.

“Întrucât deja am acumulat experiență față de anul trecut și am obținut o echipă mai puternică, cred că suntem mai siguri că putem supraviețui și atacurilor ulterioare. Nu ne-a afectat prea mult. Am rezistat practic provocărilor. „În cazul unei escaladări ulterioare, impactul asupra afacerilor Huawei nu va fi foarte semnificativ.”

Huawei a reusit in mod miraculos sa creasca in vanzari si incasari in 2019 in ciuda faptului ca a avut o buna parte din activitate blocata de catre sanctiunile din SUA, insa aici a contat foarte mult ajutorul guvernului din China. Practic, vasta majoritate a vanzarilor Huawei au venit pe piata din China, unde un sentiment urias de nationalism a adus vanzari extrem de mari pentru telefoanele sale, dar ramane de vazut ce se va intampla in 2020 din acest punct de vedere.

Huawei, indirect, lanseaza totusi o provocare pentru Donald Trump sa-i aplice sanctiuni si mai mari pentru ca le va suporta fara probleme, iar guvernul american pregateste exact acest lucru acum.