Netflix: Anunt ULUITOR, Serialul care a DOBORAT Recordurile

Netflix a facut un anunt uluitor, dezvaluind serialul care a doborat recordurile de audienta in platforma de streaming video, iata care a fost acesta.

Netflix the witcher

Netflix a facut un anunt uluitor zilele trecute, dezvaluind care a fost serialul din platforma sa care a doborat toate recordurile de audienta stabilite pana in momentul de fata de catre celelalte creatii oridingale. Vorbim despre serialul The Witcher, lansat de catre cei de la Netflix inainte de Craciun pentru abonatii din toata lumea, iar decizia s-a dovedit a fi una foarte buna pentru ca el a generat un record de vizualizari pentru companie, ceva ce nu e usor de obtinut.

Netflix sustine ca The Witcher a fost urmarit de nu mai putin de 76 de milioane de oameni din intreaga lume in cadrul platformei sale, fiind cea mai de succes lansare a primului sezon al unui serial distribuit pana acum. Cei de la Netflix numara printre aceste 76 de milioane de persoane abonatii care au vazut macar 2 minute dintr-un episod al serialului, nu mai bine de jumatate, asa cum s-a intamplat in cazul flmelor originale lansate de catre companie.

Netflix: Anunt ULUITOR, Serialul care a DOBORAT Recordurile

Netflix l-a ales pe Henry Cavill pentru rolul principal din The Witcher, actorul devenind cunoscut la nivel global pentru interpretarea lui Superman in filmele Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, sau Justice League. Se pare ca aceasta alegere a celor de la Netflix s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune care a fost facuta pentru ca serialul va avea parte si de un sezon al doilea, iar de la acesta sunt deasemenea asteptari foarte mari de la companie.

Netflix a avut serialul The Witcher nominalizat pentru unele premii in cadrul evenimentelor care au avut loc pana in momentul de fata, si nu este exclus ca acesta sa fie nominalizat inclusiv pentru altele din 2020. Netflix a promovat si foart emult serialul The Witcher, ceea ce desigur ca a atras un numar foarte mare de vizualizari pentru el, insa foarte multa lume astepta oricum cu extrem de mare interes distributia sa, deci vorbim despre indeplinirea multor visuri.

Netflix pregateste pentru 2020 nu mai putin de 400 de creatii originale care vor costa aproximativ 17.3 miliarde de dolari, astfel ca vom avea si mai mult continut grozav de vazut in platforma companiei americane.