RCS & RDS: Romanii UIMITI de un Anunt SPECIAL Facut Astazi

RCS & RDS ii uimeste pe toti romanii cu un anunt special venit astazi de la grupul de telecomunicatii, iata ce a facut compania pentru toata lumea.

RCS & RDS uimire

RCS & RDS continua sa-si uimeasca nu doar clientii, ci si pe romanii din tara cu un nou anunt special care are menirea de a ne arata cat de interesat este operatorul de telecomunicatii sa atraga noi clienti in retea. O noua oferta de portare a fost lansata de catre cei de la RCS & RDS, iar ea le permite atat clientilor care au numere in alte retele, cat si celor care vin din alte retele, sa beneficieze de posibilitatea de a cumpara telefoane ieftine daca isi aduc numerele in retea.

RCS & RDS a lansat o oferta speciala prin care le permite oricaror romani sa se bucure de telefoane care pot fi cumparate in 24 de rate fara avans si fara dobanda, daca isi porteaza numarul in reteaua sa de telefonie mobila. RCS & RDS are si o serie de telefoane pe care le ofera in aceasta campanie, doar cele modele fiind disponibile pentru cumparare in rate fara dobanda si fara avans, si vorbim despre o serie de modele foarte bune pe care oricine si le-ar dori.

RCS & RDS: Romanii UIMITI de un Anunt SPECIAL Facut Astazi

RCS & RDS a fost in 2019 campion la portari in Romania, grupul de telecomunicatii surclasandu-si fara drept de apel concurenta, ceea ce desigur ca ii ofera un foarte mare avantaj in continuare pe piata. Multumita preturilor foarte mici si a telefoanelor care pot fi cumparate in rate fara dobanda, si fara avans, cei de la RCS & RDS au reusit sa-si extinda substantial baza de clienti, atat pentru serviciile de telefonie mobila, cat si pentru telefoania fixa.

RCS & RDS are in aceasta noua campanie de portare inclusiv reduceri pentru abonamentele Optim Nelimitat, nu doar pentru telefoane, acestea putand ajunge sa coste doar 3 euro pe luna. Desigur ca e nevoie de portarea mai multor numere intr-un grup pentru a beneficia de aceasta oferta pe care cei de la RCS & RDS o au pregatita pentru Romania, insa in momentul de fata nu exista vreo alta oferta publica la fel de buna in tara.

RCS & RDS are aceasta campanie disponibila pentru o perioada limitata de timp in momentul de fata, si daca inca nu ati profitat de ea, ar fi bine sa o faceti, pentru ca veti regreta daca o pierdeti.