Huawei: Decizia RADICALA Anuntata pentru TOATE Telefoanele

Huawei a luat o decizie radicala pentru toate telefoanele clientilor din lumea intreaga, iata ce vrea sa faca pentru clientii din toata lumea in 2020.

Huawei decizia

Huawei a luat o noua decizie radicala pentru toate telefoanele pe masura ce se adanceste ruptura dintre companie si SUA din cauza sanctiunilor impuse in 2019, acestea afectand intr-o mare masura si relatia pe care o are cu Google. Cei de la Huawei au inceput sa dezvolte o retea proprie pentru afisarea de reclame in telefoane mobile, si nu numai, dorind sa renunte la cea pe care o are Google in momentul de fata, si prezentand-o ca o solutie mult mai buna.

Huawei considera ca actualul mod in care sunt afisate reclamele in Android este foarte intruziv, astfel ca ei au dezvoltat o solutie diferita de cea a Google, care ar urma sa afiseze reclamele intr-un mod diferit. Huawei vrea sa afiseze reclame in ecranul de blocare, ca notificari, deoarece considera ca ele nu sunt la fel de intruzive pentru utilizatori, si sa-i urmareasca peste tot sa vada ce vor, pentru a le afisa in orice aplicatie reclame contextuale in baza interesului lor.

Huawei: Decizia RADICALA Anuntata pentru TOATE Telefoanele

Huawei spune totusi ca vrea sa le permita utilizatorilor sa si dezactiveze aceste reclame, astfel incat ei sa nu fie agasati de ele, dar desigur ca de aici si pana la ceva real e cale foarte lunga. Mai important este faptul ca Huawei vrea sa elimine platforma de reclame a celor de la Google din aplicatiile si telefoanele pe care le vinde, si sa o inlocuiasca cu una proprie, pe care o controleaza.

“În comunitatea de dezvoltatori, indiferent de cât de mare este ideea dvs., este dificil să obțineți utilizatori și este ușor să pierdeți. Nu există altă modalitate de a-i obține în afară de spamarea utilizatorilor cu bannere pe rețelele de socializare, dezafectarea unui joc pentru a le afișa un anunț, ceea ce permite ecosistemul [Android / iOS]. Avem o soluție diferită. Anunțurile nu sunt importante pentru noi.”

Huawei face o miscare foarte interesanta aici, care mai mult ca sigur va face relatia cu Google si mai distanta, iar asta pentru ca serviciul este unul competitor cu cel al companiei americane. Huawei isi promoveaza solutia ca una care este necesara din cauza problemelor pe care le are cu sanctiunile pe care SUA i le-a impus, astfel ca e de presupus ca ea urmeaza sa fie regasita in telefoanele noi, dar si ca ar urma sa ajunga si in unele dintre telefoanele vechi.

Huawei va mai face si alte modificari importante pentru telefoanele lor pe masura ce va incepe sa renunte la Android pentru Hongmeng OS, pe care deja l-a implementat in unele produse vandute in China.