Samsung GALAXY S20 Ultra va fi Foarte SCUMP, dar Ramane Best Buy

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi foarte scump in momentul in care va fi lansat, insa ramane in continuare un best buy pentru cei care cauta un telefon Android.

Samsung GALAXY S20 Ultra best buy

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi cel mai scump dintre telefoanele din serie pe care compania Samsung vrea sa le lanseze pentru clientii din intreag alume, dar ramane oricum singurul model care merita cumparat. Samsung GALAXY S20 Ultra va costa 1300 de euro in versiunea cu 5G, si 1200 de euro in versiunea cu 4G, conform celor mai recente zvonuri, iar pretul sau de vanzare este extrem de apropiat de cel perceput pentru iPhone 11 Pro Max al Apple.

Samsung GALAXY S20 Ultra ramane singurul telefon Android premium care va merita cumparat in aceasta primavara, chiar daca pretul sau de vanzare in versiune cu 5G va fi unul cu mult peste puterea de cumparare a multor oameni. Ceva similar s-a intamplat si cu modelele de telefoane 5G lansate in 2019 de catre cei de la Samsung, dar era de asteptat ca o situatie similara sa fie si in 2020, iar Samsung GALAXY S20 Ultrane arata ca lucrurile nu se schimba.

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi Foarte SCUMP, dar Ramane Best Buy

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi telefonul din serie cu cele mai bune specificatii tehnice, iar in comparatie cu alte modele din lumea Android, poate doar Huawei P40 Pro i-ar putea fi un oarecare real rival. Problema cu acel model de telefon sta in faptul ca nu va avea aplicatii si servicii de la Google, deci Samsung GALAXY S20 Ultra ramane singurul Best Buy din lumea Android in aceasta vara, iar asta pentru ca SUA reuseste sa tina Huawei la distanta.

Samsung GALAXY S20 Ultra va avea singura concurenta reala in telefoanele celor de la Apple, seria iPhone 11 fiind foarte populara, asa ca ramane de vazut cat de mult vor conta noutatile sale pentru clienti. Samsung GALAXY S20 Ultra nu va avea performante mai bune decat iPhone 11 Pro Max, dar ar trebui sa aiba o camera mai buna, un ecran mai bun, iar daca autonomia va fi mai buna, atunci va fi cel mai probabil o achizitie mai buna decat telefonul Apple.

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi lansat in primavara acestui an, conferinta pentru prezentarea sa fiind programata pentru data de 11 februarie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in data de 13 martie.