Facebook: Noul DARK MODE a fost LANSAT pentru Telefoane

Facebook a decis sa lanseze noul dark mode pentru aplicatia telefoanelor, compania americana aducand la indeplinire una dintre cele mai mari cerinte a oamenilor.

Facebook dark mode android lansare

Facebook surprinde cu o decizie la care foarte putina lume se astepta, iar asta pentru ca in cursul noptii trecute compania americana a lansat noul dark mode pentru telefoane, in aceeasi zi in care WhatsApp a lansat dark mode. Se pare ca lansarile acestor noi teme dark mode au fost coordonate de catre cei de la Facebook si WhatsApp, dar din moment ce ambele platforme apartin de aceeasi companie, probabil ca nu pot exista prea multe intrebari cu privire la planurile lor.

Facebook a decis sa mearga pe un drum similar cu cel urmat de catre WhatsApp, adica ofera noul dark mode doar in aplicatia pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iar numarul celor care o testeaza e limitat. Facebook are deja dark mode in testare pe website-ul sau de ceva vreme, iar acum incepe sa testeze schimbarea si in telefoane, dar numai cu anumite persoane cu telefoane Android care sunt invitate sa participe la test.

Facebook: Noul DARK MODE a fost LANSAT pentru Telefoane

Facebook dark mode android aplicatie

Facebook nu are inca definitivat acest dark mode pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iar asta pentru ca dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, nu toata interfata este complet intunecata inca. Exista parti din interfata pe care cei de la Facebook au reusit sa le intunece, insa exista si parti din interfata care inca nu sunt modificate pentru ca acest dark mode sa aduca schimbarea pe care toata lumea o asteapta pentru telefoanele mobile.

Facebook dark mode android interfata aplicatie

Facebook nu desfasoara deocamdata acest test si cu telefoanele iPhone, ceea ce desigur ca nu e o problema, mai ales ca in cazul iOS 13 implementarea e mult mai usoara decat in cazul Android 10. Facebook va lansa mai mult ca sigur dark mode atat pentru Android, cat si pentru iOS, dar abia cand totul va fi 100% pregatit, si e posibil ca lansarea sa fie deasemenea legata de disponibilitatea in cadrul website-ului retelei sociale.

Facebook nu are deocamdata definitivata o data la care ar putea lansa acest nou dark mode pentru toate platformele sale, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in final cu marea schimbare de tema pregatita.