Vodafone: Decizia care i-a UIMIT pe TOTI Clientii din Romania

Vodafone a luat o decizie care i-a uimit pe toti clientii din Romania si a generat foarte multe discutii, iata ce a reusit grupul sa faca pentru abonati.

Vodafone televiziune

Vodafone si-a uimit total clientii la mijlocul acestei luni cand a luat decizia de a aplica o lovitura foarte dura companiei Telekom si sa-i “fure” de “sub nas” parteneriatul pe care-l avea cu cei de la Discovery in Romania. Vodafone a lansat in portofoliul sau toate posturile de televiziune pe care cei de la Discovery le distribuie, iar asta le-a adus clientilor din tara in premiera, pentru cateva zile, inclusiv postul TV Eurosport 4K, cei de la RCS & RDS lansandu-l dupa aceea.

Vodafone a adus Eurosport 4K inclusiv cu o gratuitate care le permite clientilor sa-l incerce oricand doresc pana in data de 31 martie, dupa aceea fiind perceputa o taxa pentru vizualizarea sa. Nu este cunoscuta deocamdata valoarea acestei taxe pe care Vodafone o va percepe pentru a le ofer clientilor posibilitatea de a urmari postul de televiziune Eurosport 4K, dar probabil ca nu va fi mare.

Vodafone: Decizia care i-a UIMIT pe TOTI Clientii din Romania

Vodafone nu poate totusi sa transmita postul de televiziune Eurosport 4K pentru orice fel de client, ci doar pentru cei care au televizoare capabile sa redea continutul la o asemenea rezolutie. Atat in cazul clientilor Vodafone, cat si in cazul clientilor oricarui alt furnizor de servicii de televiziune, e necesar ca televizorul pe care se incearca redarea continutului sa fie capabil sa redea imagini la rezolutie 4K, altfel postul de televiziune nu va putea fi vazut.

Vodafone nu are si recomandari de televizoare 4K pe care clientii sa poata urmari toate transmisiunile pe care postul le face, insa le spune clientilor ca fara un asemenea produs nu se vor putea bucura de serviciu. Vodafone este si intr-un oarecare dezavantaj fata de cei de la RCS & RDS, care au doua posturi de televiziune 4K disponibile in Romania, insa operatorul poate rezolva asta prin includerea Travel Mix 4K, sau a oricarui alt post care e apobat pentru retransmisie in Romania.

Vodafone este doar al doilea operator de telecomunicatii din Romania care aduce un post de televiziune 4K in oferta sa, dar este doar unul dintre cei dou care au asemenea posturi TV disponibile acum.