Samsung GALAXY Z FLIP este PREA SCUMP pentru ceea ce Ofera

Samsung GALAXY Z FLIP este mult prea scump pentru ceea ce ofera pentru clientii care vor sa il cumpere, iata care sunt noutatile pe care le ofera.

Samsung GALAXY Z FLIP pret

Samsung GALAXY Z FLIP este urmatorul model de telefon pliabil pe care cei de la Samsung il vor lansa, insa spre deosebire de Samsung GALAXY Fold, acesta va avea forma unei cutii de machiaj, cand e inchisa, sau deschisa. Samsung s-a gandit ca n-ar strica sa faca un telefon pliabil si pentru femei, astfel ca Samsung GALAXY Z FLIP este gandit pentru a atrage si acest public, insa din pacate vine cu noutati care nu-l prea fac demn de atentia noastra.

Samsung GALAXY Z FLIP va fi lansat cu un nou tip de ecran, din sticla foarte subtire, care tot va avea cute in momentul in care este pliat, dar pentru ca noul ecran e mai mic, ea va fi si mai greu de observat. Dupa cum stiti deja, Samsung GALAXY Z FLIP va fi diferit, adica va avea forma unui vechi telefon cu clapeta, insa in loc de o bucata cu taste, are un ecran lung care se pliaza, iar cand este deschis afiseaza imagini pe toata suprafata sa, semanand cu o telecomanda.

Samsung GALAXY Z FLIP este PREA SCUMP pentru ceea ce Ofera

Samsung GALAXY Z FLIP ar urma sa coste 1400/1500 de euro, si as merge mai mult pe al doilea pret din moment ce Samsung GALAXY S20 Ultra va costa 1350 de euro, deci ar fi diferenta prea mica intre ele. Samsung GALAXY Z FLIP va oferi in acesti bani vechiul si depasitul procesor Qualcomm Snapdragon 855 Plus, si nu va avea cititor de amprente integrat in ecran, ci undeva prin carcasa, deci nu va oferi prea multe tehnologii de noua generatie.

Samsung GALAXY Z FLIP va avea totusi un mic ecran extern, cum aveau unele telefoane cu clapeta, incarcarea rapida va fi limitata la doar 15W, mai putin decat la iPhone, dar macar va avea incarcare wireless. Camera principala a Samsung GALAXY Z FLIP va avea un senzor de 12 megapixeli, si nu se stie de cati altii va mai fi acompaniati, dar macar ecranul va putea fi impartit in doua bucati cand telefonul este pliat pe jumatate, cool, nu ?

Samsung GALAXY Z FLIP ar fi fost un telefon foarte bun pentru a incerca experienta de a avea un smartphone pliabil, daca ar fi costat sub 1000 de euro, dar la 1400/1500 de euro e extrem de scump pentru ceea ce ofera.