Netflix: Confirmare UIMITOARE, SURPRIZA URIASA pentru Clienti

Netflix confirma o grozava si uimitoare surpriza pentru clientii din intreaga lume, dar si pentru cei care inca nu si-au facut curajul de a incerca platforma.

Netflix abonamente ieftine

Netflix a confirmat in mod oficial o veste extrem de buna pentru clientii din intreaga lume, ceva ce a fost anticipat de catre unele persoane, dar ceva ce ne va aduce un foarte mare beneficiu in perioada urmatoare. Mai exact, cei de la Netflix au confirmat faptul ca abonamentele dedicate exclusiv terminalelor mobile au succes in India, unde au fost testate pana in acest moment, si vor fi extinse inclusiv in alte zone de pe globl, ceea ce este extrem de bine pentru toata lumea.

Netflix a lansat aceste abonamente exclusiv pentru terminale mobile in ideea de a isic reste numarul de abonati din intreaga lume cu preturi mult mai mici pentru accesul la platforma de filme si seriale. Netflix au pus in distributie abonamentele pentru terminale mobile la preturi chiar mai mici de jumatate in comparatie cu cele mai ieftine abonamente pentru orice fel de dispozitive, iar in India oamenii au fost foarte interesati sa profite de aceasta oferta grozava.

Netflix: Confirmare UIMITOARE, SURPRIZA URIASA pentru Clienti

Netflix este atat de multumita de modul in care s-a desfasurat acest test incat il va extinde si in alte zone de pe glob pentru a vedea care este impactul in piete mai dezvoltate unde oamenii au mai multi bani de cheltuit. Nu se stie cum va alege Netflix aceste piete, dar avnad in vedere modul in care se desfasoara lucrurile acum, este destul de clar faptul ca intentia companiei este de a avea cat mai multi abonati fara a pierde prea multi bani in acest proces.

“Netflix a început să testeze un plan de streaming doar cu prețuri mobile în India în vara anului trecut, iar rezultatele timpurii sunt minunate. Compania consideră planul exclusiv pentru mobil ca un mijloc de câștigare a abonaților pe piețele în care venitul discreționar mediu este semnificativ mai mic decât piețele precum Statele Unite. Vom continua să testăm acest lucru [numai pentru dispozitive mobile] în diferite țări “, a declarat Greg Peter.”

Netflix ar putea decide ca Romania sa fie una dintre tarile in care aceste noi tipuri de abonamente sa fie lansate pentru cei care inca nu si-au facut un cont in platforma si ar fi interesati sa o testeze. Aceste abonamente nu vor putea fi folosite pentru a vedea filme si seriale pe calculatoare sau televizoare, deci Netflix va restrictiona accesul doar la aplicatiile sale pentru telefoane si tablete, iar dispozitivele ca Apple TV vor fi deasemenea blocate.

Netflix va incerca mai mult ca sigur in 2020 sa ofere aceste abonamente in cat mai multe piete pentru a avea parte de cat mai multa diversitate in ceea ce priveste numarul de clienti care pot profita de ele.