Fortnite: Iata Cand se Lanseaza Sezonul 2 al Capitolului 2

fortnite sezon 2 capitol 2

Fortnite continua sa fie un fenomen global, jocul avand in continuare sute de milioane de jucatori in intreaga lume, iar Epic Games continua sa lanseze actualizari importante pentru cei care inca sunt activi in lumea intreaga.

Fortnite va avea sezonul 2 al capitolului 2 pregatit pentru lansare in data de 20 februarie a acestui an, si urmeaza sa vina cu o gama variata de noutati pentru utilizatorii din lumea intreaga, dupa cum prea bine stiti deja.

Fortnite va fi actualizat la versiunea 11.50 pentru ca noul capitol sa fie lansat de catre cei de la Epic Games, insa inainte ca actualul sezon sa se termine, compania va lansa noi provocari pentru jucatori, plus un eveniment de doua saptamani in care pot castiga noi premii.

Fortnite nu are in mod oficial dezvaluite noutatile importante de care se va bucura, insa neoficial este vorba despre un nou sistem care controleaza miscarile fizice, deci schimbarea va fi una foarte mare pentru toata lumea.

Fortnite este in momentul de fata cel mai popular joc online din intreaga lume, cu un numar de utilizatori in continua crestere, iar asta garanteaza ca vor fi lansate in mod contant si noutati importante pentru el.