AVERTIZAREA NASA, ASTEROID ce vine cu o Viteza INCREDIBILA

NASA a emis o noua avertizare foarte importanta pentru un asteroid care se deplaseaza spre Pamant cu o viteza incredibil de mare, si e foarte periculos.

avertizarea nasa asteroid

NASA a emis o noua avertizare, insa de data aceasta ea vizeaza un asteroid care se indreapta spre Pamant cu o viteza de peste 100.000 KM/h si reprezinta o foarte mare amenintare pentru intreaga planeta. Vorbim despre o alerta care vizeaza ziua de 27 ianuarie, adica maine, cei de la NASA spunand ca viteza extremd e mare cu care se misca acest asteroid prin univers o obliga sa avertizeze intreaga planeta in legatura cu pericolul care exista acum.

NASA a ales denumirea 2020 BN3 pentru acest asteroid care a fost detectat pe data de 21 ianuarie a acestui an, el avand un diametru de 23 – 50 de metri, si poate provoca pagube uriase in caz de impact. Viteza foarte mare cu care se deplaseaza acest asteroid prin univers este marea problema a celor de la NASA in momentul de fata, iar asta pentru ca e posibil sa nu se dezintegreze chiar atat de mult in atmosfera si in caz de impact, ar fi unul serios.

AVERTIZAREA NASA, ASTEROID ce vine cu o Viteza INCREDIBILA

NASA a detectat acum ceva vreme un asteroid care avea diametrul de 20 de metri, ar desi el nu a lovit Pamantul dupa ce a intrat in atmosfera, a ajuns atat de aproape de suprafata incat la explozie a ranit 1000 de persoane. Daca ne gandim ca acest asteroid are diametrul de pana la 53 de metri, deci dublu, el are sanse sa loveasca efectiv suprafata Pamantului, iar in aceasta situatie, NASA risca sa fie acuzata de pierderile de vieti omenesti, si pagube, daca n-ar emite alerte.

NASA sustine ca acest asteroid va ajunge aproape de Pamant in cursul diminetii de maine, aproape de ora 7, dar nu va lovi planeta, ci va trece la o distanta sigura, cel putin in baza calculelor actuale. NASA este sigura acum ca asteroidul nu va lovi planeta, dar emite alerte pentru ca in drumul prin univers rocile de acest gen pot avea oricand traiectoriile modificate, deci impactul cu Pamantul, sau alte planete, este totdeauna posibi.