WhatsApp: Ce sa FACI ACUM ca sa NU ITI FURE cineva Contul

WhatsApp are foarte multi utilizatori ale caror conturi au fost furate, dar iata ce poti face in acest moment pentru a iti proteja in totalitate contul.

0

WhatsApp protectie

WhatsApp este in ultima vreme vizata de catre hackeri pentru atacuri care au drept scop pacalirea oamenilor pentru a le fura conturile, iar majoritatea sunt atat de naivi incat raman fara ele, fara a le mai putea recupera. Totul are la baza convingerea oamenilor sa le dea hackerilor un cod de securitate pentru logare in aplicatie, el fiind trimis prin SMS cand se incearca logarea de pe un alt telefon cu acelasi numar, metoda avand mare succes prin Asia deocamdata.

WhatsApp are tot mai multa lume afectata de hackerii care aduna conturi fara oprire, insa exista o masura pe care toata lumea o poate lua pentru a impiedica vreodata furtul contului, indiferent ce se intampla. Vorbim despre autentificarea in 2 pasi pe care cei de la WhatsApp o recomanda deasemenea pentru toate conturile, ea oferind securitate avansata pentru utilizatorii care vor sa fie 100% sigur ca ale lor conturi nu pot fi compromise de catre hackeri.

WhatsApp: Ce sa FACI ACUM ca sa NU ITI FURE cineva Contul

WhatsApp protectie cont

WhatsApp ne permite sa cream un cod special care trebuie introdus de fiecare data cand se incearca activarea numarului de telefon pe un telefon nou, acesta fiind suplimentar fata de codul trimis prin SMS de platforma. Setarea acestui cod este foarte simpla, iar WhatsApp permite inclusiv folosirea unei adrese de email pentru a recupera acest cod in cazul in care l-am uitat, deci nu exista sansa sa ramanem fara posibilitatea de a ne mai loga in conturi.

WhatsApp protectie 2 pasi

WhatsApp are un meniu special in sectiunea de setari a aplicatiei si prin el putem sa activam imediat autentificarea in 2 pasi pentru contul nostru, tot procesul durand doar cateva secunde. Dupa ce activam aceasta metoda suplimentara de securitate putem fi siguri ca indiferent daca le dam hackerilor un cod de activare primit prin SMS, ei nu vor avea ce sa faca cu el deoarece nu au si codul special setat de catre noi in aceasta sectiune.

WhatsApp are aceasta masura de siguranta disponibila pentru toata lumea in momentul de fata, astfel ca indiferent ce model de telefon aveti, va puteti proteja suplimentar contul impotriva hackerilor.