Android: Anunt IMPORTANT al Google pentru TOATE Telefoanele

Android are parte de un anunt foarte important de la compania Google care vizeaza toate telefoanele ce ruleaza sistemul de operare in acest moment.

Android ajutor

Android este in centrul unui anunt foarte important lansat de catre compania Google pentru toti utiizatorii de telefoane din intreaga lume, si daca ai unul, ar fi bine sa stii ceea ce poti face de acum incolo. Daca ai probleme cu telefonul tau cu sistem de operare Android, atunci poti cere ajutor inclusiv prin intermediul retelei de socializare Twitter, unde desigur ca trebuie sa ai deja un cont facut pentru a putea face asta, si a primi inclusiv un raspuns.

Android are incepand de ieri un cont special pe Twitter care a fost creat de catre Google pentru a-i ajuta pe oamenii care au probleme in a isi folosi telefoanele, si care nu prea stiu unde sa ceara ajutor. Google spune ca problemele care vor fi raportate pe Twitter cu privire la Android folosind hashtag-ul #AndroidHelp se vor bucura de ajutor din partea companiei pentru a fi rezolvate cat se poate de rapid, in functie de cat de serioasa e situatia.

Android: Anunt IMPORTANT al Google pentru TOATE Telefoanele

Android este un sistem de operare cu peste 2 miliarde de dispozitive in utilizare in intreaga lume in momentul de fata, deci orice fel de canal de comunicare cu Google pentru a fi rezolvate probleme este o idee buna. Nu se stie cum anume este administrat acel cont de pe Twitter de catre Google pentru a raspunde oamenilor care au probleme cu Android, adica ar putea raspunde acolo oameni, sau ar putea fi un robot care da raspunsuri predefinite.

Android este un sistem de operare foarte complex, iar in functie de telefonul pe care este instalat, functionalitatea difera, iar de aici pot aparea si diverse alte probleme cu utilizatorii din intreaga lume. Ca Google se implica in momentul de fata este o veste foarte buna, si vine sa ii linisteasca pe utilizatorii care pana acum n-au primit ajutor cu problemele legate de Android de la producatorii telefoanelor, compania americana venind singura in ajutorul lor.

Android are desigur si foarte multe explicatii pentru functii in website-urile celor de la Google, dar pentru ajutor cu probleme specifice puteti incerca sa va folositi de acest nou cont de twitter, cu acel hashtag.