Orange: Tot mai MULTE PLANGERI din cauza unei PROBLEME Mari

Orange inregistreaza tot mai multe plangeri de la clientii nemultumiti ca o problema foarte serioasa nu s-a rezolvat, si are sanse mici de rezolvare acum.

Orange plangeri

Orange incepe sa resimta efectele unei probleme mari pe care nu o poate rezolva, iar plangerile clientilor continua sa se adune pe masura ce nu se gaseste o solutie pentru ceea ce se intampla. Va spuneam ieri ca Telekom inregistreaza plangeri multe din cauza faptului ca programele grupului Discovery, implicit si Eurosport, au disparut din grila de canale, iar la Orange se intampla fix acelasi lucru, clientii avand parte de aceleasi neplaceri.

Orange are parte de plangeri lasate de catre clienti pe retelele de socializare in legatura cu aceasta problema pe care nu o poate rezolva deoarece depinde de cei de la Telekom, care incheie acordul de licentiere cu Discovery. In lipsa acestuia cord, nici clientii celor de la Telekom, si nici clientii celor de la Orange nu au Eurosport, sau alte posturi ale grupului Discovery, disponibile, iar oamenii incep sa devina destul de iritati din cauza unei pierderi subite si grele.

Orange: Tot mai MULTE PLANGERI din cauza unei PROBLEME Mari

Orange pune mai mult ca sigur presiune pe cei de la Telekom pentru a rezolva problema rapid, mai ales ca vor sa le cumpere si divizia de servicii fixe, care include toata infrastructura de televiziune din Romania. V-am spus ca acesta ar putea fi unul dintre motivele din cauza caruia Telekom a decis sa creasca preturile pentru toate serviciile, mentionand partea de divertisment, iar Orange va prelua totul la preturile noi pe care grupul de telecomunicatii le-a stabilit.

Orange depinde de Telekom pentru infrastructura de televiziune prin care isi ofera serviciile pentru sute de mii de clienti din tara, deci nu prea are cum sa rezolve singura problema cu disparitia canalelor Eurosport si Discovery. Clientii nu prea inteleg asta si se plang la Orange de aceasta problema in numar tot mai mare, insa nimic nu-i prea poate ajuta in momentul de fata pentru ca “mingea este in terenul” celor de la Telekom, care trebuie sa gaseasca o solutie.

Orange va rezolva cu siguranta problema daca va finaliza achizitia diviziei de servicii fixe a celor de la Telekom inainte ca Eurosport si posturile Discovery sa revina, dar asta ar putea dura cateva luni bune.