INCREDIBIL, Romanul ARESTAT cu 30 de Telefoane in Pantaloni

roman arestat telefoane pantaloni

Un roman a fost arestat de catre autoritati cu 30 de telefoane indesate in pantaloni, fiind cel de-al doilea caz din ultimii ani in care un cetatean al Romaniei este arestat cu atat de multe de telefoane in posesie.

Politia din Olanda l-a arestat pe cetateanul roman in urma unui concert al trupei de rock Sum 41, iar asta dupa ce au primit plangeri privind furturi de telefoane ce au avut loc in cadrul unui concert sustinut de aceeasi trupa cu doar cateva zile inainte.

Romanul in varsta de 34 de ani este suspectat de catre politie ca facand parte dintr-un grup de infractionalitate organizata, insa pentru cele 30 de telefoane cu care a fost gasit asupra sa de catre politisti, el va ramane in arest in Olanda.

Trupa Sum 41 sustinuse un concert in Belgia cu doar cateva zile inainte ca tanarul sa fie arestat, iar politia de acolo a alertat politia din Olanda dupa ce un numar mare de plangeri a fost depus pentru furturi de telefoane care au avut loc la concert.

roman arestat concert telfeoane furate

“Poliția olandeză a ajuns în partea de jos a furturilor de telefonie mobilă la un concert rock, când a găsit un bărbat cu 30 de mobile în pantaloni scurți de ciclism. Suspectul hoț este un bărbat în vârstă de 34 de ani, despre care se crede că se află într-o bandă de hoți care se învârtea, spun poliția. Încă nu este clar dacă suspectul – cetățean român – a avut complici la concertul trupei canadiene din Amsterdam, care a avut loc pe 21 ianuarie.”

telefoane furate concert

Politia a publicat si poza de mai sus pentru a ne arata colantii pentru ciclism pe care romanul i-a folosit pentru a ascunde cele 30 de telefoane imediat ce le fura, insa chiar si asa a fost reperat de catre agentii aflati in multime la concert.