DIGI Romania: Ce Primesti GRATUIT chiar ACUM daca esti Client

DIGI Romania are foarte multi clienti in Romania, iar unii primesc gratuit chiar acum ceva ce nici nu stiau ca exista la operatorul de telecomunicatii.

DIGI Romania wifi

DIGI Romania a creat pentru multi dintre clientii din Romania o retea foarte vasta de servicii, iar unii dintre ei au parte de o gratuitate grozava despre care n-au stiut absolut nimic pana in momentul de fata. Vorbesc despre serviciul DIGI Wi-Fi care iti permite sa foloseste vasta infrastructura de hotspot-uri Wi-Fi ale DIGI Romania, totul in mod gratuit, daca ai un abonament de internet fix, sau mobil, activ in momentul de fata la operator.

DIGI Romania are reteaua cu puncte de acces Wi-Fi gratuit disponibila de foarte multi ani de zile, ar pana sa fie internetul mobil disponibil in cantitati atat de mari o foloseam des, in special la metru, unde nu prea era semnal bun. DIGI Romania are peste 350 de hotspot-uri Wi-Fi gratuite doar in Bucuresti, plus alte cateva sute in marile orase din Romania, reteaua sa fiind foarte vasta, dupa cum puteti vedea si pe harta de mai jos, deci aveti ce folosi.

DIGI Romania: Ce Primesti GRATUIT chiar ACUM daca esti Client

Digi Romania retea WiFi gratuit

DIGI Romania spune ca le ofera clientilor cate doua conturi pentru serviciul DIGI Wi-Fi din Romania daca sunt abonati ai serviciilor de internet fix, sau mobil, aparent indiferent de serviciul pe care-l au. Toti cei interesati trebuie sa isi creeze contul de acces pentru DIGI Wi-Fi din contul pe care-l au in website-ul DIGI Romania, iar acolo pot seta si parola pe care vor sa o foloseasca in momentul in care vor sa se conecteze la unul dintre hotspot-urile active in Romania.

DIGI Romania iti permite sa folosesti hotspot-urile sale Wi-Fi pentru oricat vrei, insa din cate tin eu minte, in caz de trafic excesiv se cam limiteaza accesul, adica daca incercati sa descarcati torrente, de exemplu. Majoritatea hotspot-urilor DIGI Romania sunt amplasate in zone foarte circulate, inclusiv in statiile de metrou din Bucuresti, dar nu veti avea semnal si intre statii, astfel ca va trebui sa va bazati pe conexiunea de internet in aceasta situatie.

DIGI Romania are, din cate stiu eu, si cea mai vasta retea de Wi-Fi HotSpot-uri gratuite din Romania, si dupa cum v-am spus mai sus, accesul este gratuit pentru toti clientii cu abonamente de internet fix si mobil.