Apple va Lansa un iPhone cu Touch ID integrat in Butonul Power

iphone touch id power

Apple va lansa un iPhone care are Touch ID integrat in butonul Home, ceva ce probabil ca niciun fan al companiei Apple nu credea ca va vedea de la americani, dar iata ca se intampla si lucruri neasteptate in ceea ce-i priveste.

Apple ar dori sa aduca pe piata acest telefon in cursul anului 2021, deci nu vorbim despre ceva care va aparea foarte curand, insa vorbim totusi despre un model ieftin care va avea ecran LCD, deci un posibil inlocuitor al iPhone 12.

Apple vrea sa foloseasca ecrane mari in carcase cat mai mici, dar chiar fara sa adauge Face ID la telefoane, ceea ce ar permite oferirea unui design aproape perfect, asa cum vor clientii, insa si cu o solutie de securitate biometrica.

Practic, acest viitor model al iPhone va fi ceva ce lumea isi doreste de mult, Face ID fiind ceva de care lumea se va lipsi foarte usor daca ecranul va acoperi tot panoul frontal, fara margini stupide, decupaje, sau perforatii.

Apple are deocamdata un asemenea iPhone in dezvoltare, in stadiu de prototip, iar asta inseamna ca nimeni nu stie cand, sau cum, ar putea fi el lansat pentru clienti, deci trebuie sa avem rabdare pentru a vedea ce se intampla.