Facebook: Masina Incendiata LIVE in Braila pentru LIKE-uri (VIDEO)

Facebook le-a dat oamenilor puterea sa transmita LIVE de pe telefoane tot ceea ce fac in viata reala, iar un tanar din Braila s-a gandit sa urmeze exemplelele altora si si-a incendiat masina in direct pentru like-uri.

Facebook a gazduit acest exemplu de “asa nu” pentru ca transmisiunea LIVE a fost vazuta de destula lume, chiar si dupa ce focul a inceput sa arda destul de puternic, atat de puternic incat au fost chemati pompierii pentru a-l stinge.

Pompierii care au fost chemati pentru a stinge incendiul au avut nevoie de 30 de minute pentru a opri focul ce a ars oricum masina in proportie de 90%, dar ea parea oricum sa fie distrusa si cam imposibil de folosit de tanarul care o detinea.

Pentru ca o poveste de acest gen nu se putea termina altfel decat cu un final spectaculos, tanarul a fost dus la un spital de psihiatrie de catre politie dupa ce a inceput sa devina agresiv cu agentii, iar de aici totul e istorie.

Facebook, din pacate, este folosita tot mai des pentru LIVE-uri de acest gen care sunt facute pentru a aduna LIKE-uri, dar care din pacate uneori se pot termina inclusiv cu tragedii, pentru ca nu stii vreodata cum poate sa se extinda incendiul.