Samsung GALAXY S20: Primele IMAGINI OFICIALE cu TOATE Modelele

Samsung GALAXY S20 apare in primele imagini oficiale de presa, toate modelele din serie fiind prezentate la rezolutie inalta pentru a sti cum vor arata.

Samsung GALAXY S20 IMAGINI presa

Samsung GALAXY S20 apare in primele imagini oficiale de presa, toate modelele din serie fiind dezvaluite pentru intreaga lume in cursul noptii trecute fix asa cum vor arata cand vor fi puse in vanzare. Puteti vedea mai jos cum arata toate modelele de telefoane din seria Samsung GALAXY S20, de la modelul ieftin la cel Ultra, si putem trage in sfarsit concluzii bazate pe lucruri reale in ceea ce priveste modul in care va arata fiecare dintre telefoane.

Samsung GALAXY S20 va avea in versiunea standard o camera tripla, iar asta pentru ca acest model va fi si cel mai ieftin dintre toate, deci e normal sa aiba si cele mai putine dintre noutati. Samsung GALAXY S20 Plus va avea o camera cvadrupla, insa din pacate nu va avea si acel senzor de imagine de 108 megapixeli pe care il astepta toata lumea, acesta fiind rezervat pentru versiunea Ultra, la fel ca senzorul telephoto cu zoom optic de pana la 100X.

Samsung GALAXY S20: Primele IMAGINI OFICIALE cu TOATE Modelele

Samsung GALAXY S20 imagini oficiale presa

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi modelul cel mai scump, iar in el vom regasi tot o camera cvadrupla, doar ca un senzor de imagine de 108 megapixeli si cel telephoto cu zoom optic de pana la 100X vor fi oferite. Imaginile acestea cu seria Samsung GALAXY S20 vin de la celebrul leaker evleaks, deci pot fi considerate 100% reale, ceea ce desigur ca ne intareste convingerea ca versiunea finala a telefoanelor va arata fix la fel cand va ajunge in magazine.

Samsung GALAXY S20 Plus imagini oficiale presa

Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S20 Plus vor avea un design foarte similar pentru camera, el fiind diferentiat doar de acel senzor de imagine suplimentar, in timp ce Samsung GALAXY S20 Ultra va avea unul diferit. Puteti observa ca in Samsung GALAXY S20 Ultra sunt despartiti senzorii de imagine ai camerei, sa cum am vazut in cazul telefoanelor din seria Google Pixel, ideea parand sa fi fost preluata de Samsung de la ei.

Samsung GALAXY S20 Ultra imagini oficiale presa

Samsung GALAXY S20 va fi prezentat in data de 11 februarie pentru clientii din intreaga lume, insa ramane de vazut cand anume va avea loc lansarea, cea mai recenta data fiind cea de 7 martie.