Huawei P40 Pro: Veste INCREDIBILA, e MAI IEFTIN decat P30 Pro

Huawei P40 Pro are parte de o veste incredibila, si va fi mai ieftin decat Huawei P30 Pro, iata cat va costa noul model de telefon cand va fi lansat.

Huawei P40 Pro ieftin

Huawei P40 Pro are astazi parte de o veste incredibil de buna pentru toti fanii care asteapta lansarea noii serii de telefoane pe care chinezii vor sa le puna in vanzare, iar asta deoarece urmeaza sa fie mai ieftin decat Huawei P30 Pro. De fapt, nu doar Huawei P40 Pro va fi mai ieftin, ci intreaga serie de telefoane Huawei P40 va fi mai ieftina decat seria Huawei P30 lansata in cursul anului trecut de catre compania chinezeasca, deci vestea e buna pentru toata lumea.

Huawei P40 Pro ar urma sa fie cu aproximativ 200 de euro mai ieftin decat Huawei P30 Pro, adica ar trebui sa aiba un pret de vanzare de cam 800 de euro cand va ajunge in magazine, ceea ce e complet neasteptat. Huawei P40 Pro ar urma sa fie vandut la pretul la care Huawei P30 a fost lansat in cursul anului trecut, in timp ce Huawei P40 ar urma sa aiba un pret de vanzare ce incepe de la doar 600 de euro, neasteptat de mic pentru acest model de telefon.

Huawei P40 Pro: Veste INCREDIBILA, e MAI IEFTIN decat P30 Pro

Huawei P40 Pro ieftin p30 pro

Huawei P40 Pro ar urma sa aiba si o versiune premium, probabil ceva din seria Porsche Design, iar acest model va fi vandut la pretul de cam 1200 de euro, fata de 1500 – 1600, cat a fost cerut in cazul modelelor anterioare. Reducerile de preturi pe care toate telefoanele din seria Huawei P40 le vor avea au la baza faptul ca ele vor ajunge in magazine fara serviciile si aplicatiile celor de la Google, deci trebuiau sa fie oferite si motive de achizitie pentru clienti.

Huawei P40 Pro va fi pus in vanzare, practic, la pretul la care este vandut deja in China de catre compania chinezeasca, ea renuntand la o buna parte din profit doar pentru a-si putea vinde telefoanele. In ciuda faptului ca Pentagonul s-a opus sanctionarii si mai dure a Huawei, care ar fi dus la o blocare aproape totala a activitatii sale in multe domenii, Huawei P40 Pro va fi totusi lansat fara certificarea Google, deci fara tot ceea ce ofera compania.

Huawei P40 Pro, la fel ca si restul modelelor din seria Huawei P40, va fi lansat la finalul lunii martie in cadrul unei conferinte ce va fi organizata in Europa, insa nu se stie foarte clar cand va avea loc lansarea in magazine.