Android 11: Google Anunta o NOUTATE pentru TOATE Telefoanele

Android 11 are o alta noutate pentru toate telefoanele anuntata in mod oficial de catre compania Google, iata ce va fi oferit pentru toti utilizatorii.

Android 11 emoji

Android 11 este motivul pentru care compania Google a facut astazi un nou anunt privind telefoanele din intreaga lume, dezvaluind inca una dintre schimbarile care vor veni pentru toti utilizatorii. Android 11 are anuntata de catre Google implementarea a 62 de noi caractere emoji, plus inca 55 de noi culori pentru pielea caracterelor actuale, in telefoanele din intreaga lume de indata ce noua actualizare va fi instalata de catre utilizatorii sistemului de operare.

Android 11 va avea practic implementata versiunea 13 a caracterelor Emoji, ea fiind anuntata chiar astazi de catre Consortiul Unicode, adica acela care creeaza aceste caractere pentru toata lumea. Printre noile caractere pe care Android 11 le va aduce pentru utilizatori se numara unul ce reprezinta o persoana ce hraneste un copil, o persoana care poarta fra, dar si persoane care se imbratiseaza, sau o fata zambitoare cu o lacrima curgand de la un ochi.

Android 11: Google Anunta o NOUTATE pentru TOATE Telefoanele

Android 11 Google emoji telefoane

Android 11 va avea si un steag pentru persoanele transgender, astfel ca acestea vor putea sa isi reprezinte mai usor identitatea in mesajele pe care le trimit catre persoanele cu care interactioneaza. Google si Microsoft au lucrat impreuna pentru a crea acest caracter emoji special care va fi deasemenea oferit in cadrul Android 11 pentru toata lumea, iar desigur ca totul e facut la cererea celor din comunitatea LGBT care lucreaza in cadrul companiilor.

Android 11 are aceasta actualizare pentru caracterele emoji facuta pentru ca asta se intampla in mod obisnuit cu versiunile noi si importante ale sistemelor de operare, cei de la Apple actionand intr-un mod similar. In cazul Android 11 lucrurile merg in modul normal in care am vazut ca s-au mai miscat lucrurile si in trecut, deci n-ar trebui sa fie o surpriza ceea ce se intampla in momentul de fata, iar asta desi aceasta actualizare nu este una foarte importanta, in final.

Android 11 va fi prezentat in mod oficial la inceputul lunii mai in cadrul unei conferinte Google I/O care a fost deja anuntata, iar lansarea in versiune finala va avea loc in august, dar pana va ajunge ea la toata lumea, va dura mai mult.