Orange: Reteaua 5G LANSATA intr-un NOU MARE Oras din Romania

Orange a anuntat in mod oficial lansarea retelei 5G intr-un nou mare oras din Romania, iata unde vei putea folosi tehnologia de mare viteza chiar acum.

Orange 5g brasov

Orange a anuntat, fara prea mult fast, faptul ca a lansat o noua retea 5G intr-un mare oras din Romania, ceea ce desigur ca e o veste foarte buna, chiar daca numarul de telefoane compatibile 5G este foarte limitat. Puteti vedea in aceasta pagina acoperirea 5G pe care Orange o are in Romania in momentul de fata, iar orasul nou in care reteaua 5G a fost lansata este Brasov, si perioada e destul de buna, pentru ca multa lume merge in mini vacante acum acolo.

Orange a lansat reteaua sa 5G in Brasov cu acoperire surprinzator de mare, astfel ca ar trebui sa aveti semnal in multe zone din oras, inclusiv in centrul vechi, deci va puteti bucura de vitezele mari fara probleme. Partea buna este ca Orange are acoperire 5G nu doar in oras, ci si in Poiana Brasov, astfel ca veti putea merge la ski si face un LIVE pe Facebook la calitate foarte buna multumita retelei 5G de mare viteza pe care o are operatorul acum.

Orange: Reteaua 5G LANSATA intr-un NOU MARE Oras din Romania

Orange acoperire 5G Brasov Poiana

Orange inca nu are acoperire 5G in celelalte statiuni montane de pe Valea Prahovei, dar din moment ce are antenele active in Poiana Brasov, e mai mult ca sigur ca le va activa inclusiv in Sinaia, Predeal, sau Busteni. Desigur ca nimeni nu stie deocamdata cand anume s-ar putea intampla asta, mai ales ca Orange mai are de cumparat si licentele pentru noile frecvente dedicate retelelor 5G, dar poate ca pana prin vara va exista acoperire 5G si acolo.

Orange si-a lansat reteaua 5G in toamna anului 2019 cu cea mai mare viteza pentru transferul de date, dar acoperirea a fost destul de limitata la inceput, ceea ce a facut-o cam inutila. Cei de la Orange au deasemenea si doar acest model de telefon la vanzare pentru clientii care vor sa-i foloseasca reteaua 5G din Romania, dar desigur ca daca aveti alte modele de telefoane 5G, ar trebui sa le puteti folosi fara probleme, in functie de tipul de retele pe care le suporta.

Orange isi va extinde reteaua 5G in Romania in 2020, si s-ar putea sa ii ajunga rapid din urma pe cei de la Digi Mobil, care au avut un mare avans, si au cea mai mare acoperire 5G din Romania in momentul de fata.