Coronavirus: Google face un Anunt Global foarte IMPORTANT

Coronavirus google

Coronavirus a determinat Organizatia Mondiala a Sanatatii sa decreteze urgenta mondiala dupa ce virusul a ajuns in 18 tari de pe glob, si a infectat peste 10.000 de oameni pana in momentul de fata, iar Google reactioneaza.

Coronavirus este unul dintre cele mai cautate cuvinte pe Google Search, iar cei de la Google vor sa ajute oamenii sa descopere mai rapid informatii foarte utile cu privire la modul in care ar trebui sa se protejeze de acest virus.

Coronavirus este un subiect atat de important incat atunci cand oamenii vor cauta cuvantul in Google Search, vor avea si o lista de recomandari de siguranta venite de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, totul pentru protectia lor.

Coronavirus incepe sa devina o problema atat de importanta incat cei de la Google au simtit nevoia sa intervina, iar din moment ce atat de multa lume le foloseste motorul de cautare, e clar ca schimbarea va avea un efect major.

Coronavirus are afisate recomandari de siguranta inclusiv in Romania in momentul in care cuvantul este cautat, si n-ar fi stricat sa vedem unele inclusiv pentru gripa, eventual chiar si in limba romana.