Samsung GALAXY S20: OFICIAL, Preturi MARI si Data de Lansare

Samsung GALAXY S20 are in mod oficial dezvaluite preturile finale, care sunt surprinzator de mari, dar si data de lansare la care vor incepe livrarile.

Samsung GALAXY S20 preturi lansare

Samsung GALAXY S20 are in mod oficial dezvaluite atat preturile finale, cat si data de lansare la care primele unitati vor fi livrate catre clientii care vor face precomenzi in cam toata planeta, ea venind direct de la Samsung. Incepem cu data de lansare pentru Samsung GALAXY S20, aceasta urmand a fi 6 martie, nu 13 martie, asa cum s-a spus initial, deci in acea zi vor incepe livrarile pentru noile modele de telefane, astfel ca oricine le va putea cumpara.

Samsung GALAXY S20 are si preturile dezvaluite, iar aici vorbim despre cele din Polonia, insa multumita lor ne putem face o idee cu privire la cat vor costa telefoanele in restul Europei, inclusiv in Romania, care e aproape de polonezi. Vorbim despre preturi extrem de similare cu cele pe care le-am vazut intr-un leak anterior pentru seria Samsung GALAXY S20, deci acele vesti proaste care au venit atunci pentru toata lumea nu sunt diferite de ceea ce auzim azi.

Samsung GALAXY S20: OFICIAL, Preturi MARI si Data de Lansare

Samsung GALAXY S20 urmeaza sa fie disponibil pentru achizitie la urmatoarele preturi :

  • Samsung Galaxy S20 – 920 de euro;
  • Samsung Galaxy S20 Plus – 1010 euro;
  • Samsung Galaxy S20 Plus 5G – 1130 de euro;
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G – 1400 de euro.

Samsung GALAXY S20 Ultra ramane cel mai scump model din serie, iar in versiune 5G va costa 1400 de euro, asa cum v-am si spus atunci cand au aparut primele informatii despre preturi. Versiunea 4G a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S20 va costa 1300 de euro, asa cum versunea standard a Samsung GALAXY S20 Plus costa 1010 euro in loc de 1130, pentru cea 5G, deci Samsung GALAXY S20 ar trebui sa coste 1030 de euro.

Samsung GALAXY S20 este o serie scumpa de telefoane mobile, iar asta in conditiile in care Samsung are nevoie de bani si vrea sa-si creasca substantial vanzarile la nivel global. Nici macar Samsung GALAXY S20, modelul cel mai ieftin din serie, nu e ieftin, si asta pentru ca 920 de euro e o suma mare pentru foarte multa lume, iar cu iPhone 11 vandut la pretul de 750 – 800 de euro, succesul coreenilor va merge mai mult spre zero.