WhatsApp: Se TRANSFORMA in OLX, ce vei VINDE prin Aplicatie

WhatsApp se transforma in OLX, iata ce a fost anuntat oficial de la Facebook cu privire la schimbarile foarte mari pe care le vom vedea in aplicatie.

WhatsApp olx

WhatsApp va trece printr-o foarte mare schimbare anul acesta, presedintele companiei Facebook anuntand ca intentioneaza sa o transforme in ceva ce va semana cu OLX, sau Facebook Marketplace. Practic, in cuand vom putea pune produse la vanzare in WhatsApp asa cum facem in OLX si Facebook Marketplace, iar oamenii ne vor putea contacta pentru a cumpara ceea ce vrem sa vindem, toate discutiile urmand a fi purtate prin platforma Facebook.

WhatsApp profita aici de popularitatea extremd e mare a platformei de mesagerie pentru a le oferi utilizatorilor si mai multe motive sa nu o paraseasca, iar asta pentru ca, aparent, Facebook Marketplace e popular. In aplicatie va trebui inclusa si o sectiune speciala pentru ca utilizatorii sa poata lista tot ceea ce au la vanzare in diverse momente, dar desigur ca vom afla cu mult timp inainte cum urmeaza sa arate totul si cum vom folosi interfata.

WhatsApp: Se TRANSFORMA in OLX, ce vei VINDE prin Aplicatie

WhatsApp este o platforma in care cei de la Facebook se pot astepta ca o functie de acest gen sa aiba foarte mare succes pentru ca lumea are nevoie de platforme prin care sa isi vand obiectele de care vor sa scape. Mai important decat atat, WhatsApp le va permite oamenilor sa fie contactati si mult mai usor de catre vanzatori, fie prin mesaje, fie prin apeluri directe, deci in mod teoretic totul ar trebui sa fie chiar superior fata de ceea ofera OLX.

“Ne ocupăm aici de o serie de abordări diferite, de la oameni care  cumpără și vând unii altora diverse produse, fie direct la firme care își creeaza magazine virtuale, până la persoane care se intra in contact cu diverse afaceri direct prin mesagerie, și o serie de lucruri privind plățile – folosind sistemele naționale existente precum UPI-ul Indiei.”

WhatsApp nu va avea doar aceasta schimbare implementata, ci si altele care le vor permite companiilor sa isi creeze magazine virtuale in interfata, si sa intre mai usor in contact cu utilizatorii, dar vor plati la Facebook pentru asta. Practic, WhatsApp va trece prin schimbari extrem de importante anul acesta, iar acestea doua au menirea de a aduce mai multi bani pentru compania Facebook dupa ce s-a renuntat la ideea de a implementa reclame.

WhatsApp urmeaza sa aiba toate aceste schimbari implementate in urmatoarele 6 luni de zile, astfel ca nu vom avea chiar atat de mult de asteptat in ceea ce priveste intelegerea modificarilor foarte mari.