Dacia Logan: Noutati URIASE in Modelul pentru 2020 (VIDEO)

Dacia Logan are prezentate marile noutati care vor fi oferite in modelul pentru anul 2020, iata ce schimbari uriase vor fi oferite de catre Renault.

Dacia Logan va avea in 2020 parte de un upgrade important, iar in clipul video de mai sus puteti vedea unele dintre noutatile majore pe care compania detinuta de catre Renault vrea sa le ofere pentru toata lumea. In clipul video de mai sus puteti vedea modelul Stepway pentru 2020 al Dacia Logan, sau Dacia Logan 3, cum este cunoscuta pentru unii, schimbari importante fiind pregatit epentru a fi oferite clientilor care sunt interesati sa cumpere masina.

Dacia Logan va avea un 2020 un design usor modificat in comparatie cu modelele anterioare, va ramane in continuare cu o garda la sol ridicata, ceea ce este esential pentru drumurile din Romania. La interior vor exista si mai multe schimbari pentru noul model al Dacia Logan, iar asta atat in ceea ce priveste volanul, bordul, cat si restul elementelor din interior care sunt modificate, in mare parte, cu piese preluate de la masinile grupului Renault.

Dacia Logan: Noutati URIASE in Modelul pentru 2020 (VIDEO)

Dacia Logan va ramane cu sistemul de infotainment introdus acum ceva timp, insa va avea parte de un nou sistem pentru controlarea ventilatiei si a aerului conditionat, consola centrala devenind si mai moderna. Multumita schimbarilor care sunt facute la interior pentru modelul din 2020 al Dacia Logan, masina incepe sa semene si mai mult cu un Renault, nu cu ceea ce am vazut pana acum de la compania romaneasca, ia asta este foarte bine.

Dacia Logan va veni in 2020 si cu noi motoare, unele pe benzina, unele hibrid, si unele pe GPL, iar aici vorbim despre vantaje foarte mari pentru clientii care vor avea costuri mult mai mici de functionare pentru modele. Desigur ca aceste modele nu vor fi toate disponibile chiar din prima zi, ce va fi nevoie de o perioada de asteptare pentru ca toate versiunile din 2020 ale Dacia Logan sa fie puse in vanzare, dar macar stim ca ele vor fi disponibile.

Dacia Logan ar urma sa aiba preturi de pornire de pe la cam 9000 de euro pentru modelele din 2020, iar ele ar putea ajunge pe la 15.000 de euro pentru versiunile cu motoarele cele mai puternice, si cele mai multe dotari.