Posta Romana: Anunt IMPORTANT Privind Coronavirus si China

Posta Romana coronavirus china

Posta Romana a facut astazi un anunt foarte important cu privire la Coronavirus si China, iar acesta este un posibil inceput pentru masuri de mai larga amploare, care ar putea fi totusi luate undeva in viitor.

Posta Romana a anuntat ca a suspendat temporar serviciile de expediere postala catre China din cauza faptului ca diversele companii aeriene cu care compania din Romania colaboreaza si-au suspendat cursele catre tara.

Posta Romana nu a suspendat primirile de colete din China, si asta nici nu va face, cel putin pentru cele care vin cu vaporul, iar asta deoarece Coronavirus ar trebui sa fie distrus in perioada de timp necesara pentru transport.

Posta Romana ar putea totusi sa aiba suspendate colaborarile pentru expedierile din China catre Europa, si Romania, daca e vorba despre trimiteri facute cu avionul, iar asta pentru ca marii transportatori si-ar putea suspenda cursele.

Posta Romana este “la mana” altor companii transportatoare, avand in vedere ca nu are o flota de avioane pentru transport, deci daca aceste avor refuza sa mai faca curse pentru a aduce marfa de acolo, nici compania din Romania nu o va mai primi.

“Bucureşti, 3 februarie 2020 – Compania Națională Poșta Română anunță suspendarea temporară a serviciilor de expediere către China Pentru a scădea riscul răspândirii noului coronavirus, companiile aeriene cu care Compania Naţională Poșta Română colaborează au luat decizia de a-și anula cursele către destinații din China. Astfel, operatorul român de servicii poştale se află în imposibilitatea de a mai oferi, pentru o perioadă nedeterminată, servicii de trimiteri poștale – Express Mail Service (EMS), corespondență, colete – către această destinație. Rugăm toți clienții noștri să primească scuzele pentru neplăcerile create și îi asigurăm că vom relua expedierile imediat ce acest lucru va fi posibil.”