Vestea Samsung GALAXY S20 Plus care te va Face sa-l CUMPERI

Samsung GALAXY S20 Plus are parte de o veste grozava astazi care te va face sa-l cumperi in momentul in care va fi lansat, iata ce este pregatit chiar acum.

Samsung GALAXY S20 Plus super iso

Samsung GALAXY S20 Plus are parte de o veste grozava astazi pentru cei care sunt interesati sa cumpere noile modele de telefoane din serie, iar asta pentru ca o functie foarte buna va ajunge in acest model, si cel putin cel ultra. Samsung GALAXY S20 Plus urmeaza sa aiba implementat un mod imbunatatit de a face poze pe timp de noapte, sau in conditii de luminozitate scazuta, cu denumirea Super ISO, asa cum v-am spus dupa ce seria iPhone 11 a fost lansata de catre cei de la Apple.

Samsung GALAXY S20 Plus merge dupa cei de la Apple deoarece in iPhone 11 a fost implementat un sistem mult mai bun decat cele existente in telefoanele de la Samsung, sau chiar Huawei. Pentru ca Samsung risca sa ramana serios in urma concurentei din cauza diferentelor in ceea ce priveste sistemele de inregistrare a pozelor pe timp de noapte, in Samsung GALAXY S20 Plus va fi integrat unul nou numit Super ISO, care va ajunge sigur in versiunea Ultra, poate si in cea standard.

Vestea Samsung GALAXY S20 Plus care te va Face sa-l CUMPERI

Samsung GALAXY S20 Plus camera Super ISO

Samsung GALAXY S20 Plus, daca este sa fim 100% sinceri, Samsung avea nevoie de acest sistem imbunatatit nu doar pentru ca a fost imbunatatit cel din iPhone, ci si pentru ca a ramas in urma Huawei. Vestea Samsung GALAXY S20 Plus trebuia sa aiba parte de un upgrade serios pentru felul in care face pozele noaptea, sau in conditii de luminozitate scazuta, si se pare ca acest lucru va fi oferit intr-un final cu aceasta noua functie numita Super ISO.

Samsung GALAXY S20 Plus nu va avea doar acest software imbunatatit implementat de catre cei de la Samsung, ci si noi camere mult mai bune, iar asta ii va aduce un avantaj bun in fata concurentei. Samsung GALAXY S20 Plus ar putea depasi iPhone si Huawei in ceea ce priveste inregistrarea de poze indiferent de conditiile in care se face acest lucru, dar totul depinde de modul in care compania coreeana a gandit software-ul pentru telefoane.

Samsung GALAXY S20 Plus va fi prezentat pe data de 11 februarie, deci foarte putin timp ne desparte de dezvaluirea sa oficiala, iar atunci vom afla toate noutatile importante pe care ni le va aduce.