Politia Romana: AVERTIZARE, ce NU STIAU Romanii ca TREBUIE sa Respecte

Politia Romana caini

Politia Romana vine astazi cu o noua avertizare foarte importanta pentru ceva ce, din pacate, putini romani care ar trebui sa respecte o si fac, iar aceasta este o problema care poate pune in pericol viata foarte multor persoane.

Politia Romana le readuce amnte cetatenilor care au caini din rasele American Staffordshire Terrier, Tosa, Rottweiller, Dog Argentinian, Mastino Napolitano, Fila Brazileiro, Mastiff, Ciobănesc Caucazian, Cane Corso şi metis, ca trebuie sa le puna botnita atunci cand ies cu ei pe strada.

Politia Romana le readuce aminte deasemenea cetatenilor ca inclusiv in mijlocele de transport in comun, sau in partile comune ale locuintelor, deci nu doar in public, acesti caini trebuie sa aiba botnita, si sa fie tinuti in lesa.

Politia Romana afirma ca acesti caini fac parte din clasa a doua de periculozitate, deci pot ataca oameni si pot provoca rani extrem de serioase, sau uneori pot chiar sa ucida persoanele in timpul atacurilor lor.

Politia Romana vine cu aceasta avertizare pentru ca extrem de multi proprietari de caini de acest gen nu au grija sa ii protejeze pe cei din jurul lor, care cu voia, sau fara voia, lor pot provoca o reactie neasteptate de la caini care in mod normal sunt blanzi si jucausi.

Puternici și frumoși – câinii din rasele American Staffordshire Terrier, Tosa, Rottweiller, Dog Argentinian, Mastino…

Publicată de Politia Romana pe Luni, 3 februarie 2020