WhatsApp: Cele 2 TRUCURI de care TREBUIE sa stii Chiar ACUM

WhatsApp are 2 trcuri extrem de utile pentru telefoane despre care trebuie sa stii chiar acum, iata cum te poti bucura de ele la maxim in momentul de fata.

WhatsApp mesaje notificari

WhatsApp este una dintre cele mai complexe aplicatii de mesagerie care a fost lansata vreodata pentru telefoanele iPhone si Android, cu aproape 2 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, ea avand foarte multe functii. Pentru a le folosi pe toate trebuie sa le stiti pe toate, dar intre timp e posibil ca in WhatsApp sa fie unele trucuri despre care inca nu ati aflat, iar astazi vorbim despre doua dintre ele, foarte utile de altfel in folosirea zilnica a aplicatiei.

WhatsApp are implementata de ceva vreme o functie speciala care le ofera tuturor utilizatorilor de telefoane posibilitatea de a raspunde unui anumita mesaj dintre-o lista de conversatii, sau dintr-un grup. Indiferent cate mesaje sunt publicate acolo, daca vreti sa oferiti un raspuns la unul dintre cele pe care le-ati primit, nu la ultimul, atunci trebuie sa apasati indelung pe cel la care veti dori sa raspundeti, iar WhatsApp va afisa optiunea de a raspunde la el.

WhatsApp: Cele 2 TRUCURI de care TREBUIE sa stii Chiar ACUM

WhatsApp are un al doilea truc extrem de util in functia care permite ascunderea continutului complet al notificarilor atunci cand telefoanele voastre sunt blocate si primiti mesaje. In mod nativ, notificarile primite prin aplicatia WhatsApp afiseaza continutul complet in notificarile din ecranul de blocare, ceea ce le va permite oricaror persoane sa vada ce mesaje primiti atunci cand il lasati pe masa cu ecranul in sus, deci practic nu aveti intimitate.

WhatsApp ascunde notificari

WhatsApp permite dezactivarea completa a afisarii continutului mesajelor in notificari din meniul de setari pentru notificari al sistemului de operare din telefonul vostru iPhone, sau Android. Asta inseamna ca atunci cand primiti un mesaj prin WhatsApp, veti vedea doar o notificare care va spune ca ati primit un mesaj nou, dar pentru a vedea ce se ascunde in spatele ei trebuie sa deblocati telefonul, astfel ca nimeni nu va sti ce mesaj ati primit cand nu sunteti langa telefon.

WhatsApp are aceste doua functii disponibile pentru toate telefoanele iPhone si Android din lumea intreaga, deci nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca le puteti folosi fara probleme, sau restrictii.