iPhone: Cele 5 Modele Zvonite pentru Lansare in Anul 2020

iphone 5 modele 2020

iPhone 12 ar urma sa fie o serie de 4 telefoane, spune un nou zvon aparut astazi, confirmand ceea ce am auzit si acum cateva luni, cand au aparut primele informatii cu privire la seria de produse pregatite de catre Apple.

iPhone 12 este o serie de telefoane asteptata de catre foarte multa lume, iar compania Apple vrea sa maximizeze cat poate de mult succesul pe care l-a avut cu seria din 2019, astfel ca va aduce si mai multe modele mai ieftine pe piata.

iPhone 12 va fi compusa din cele 4 modele pe care le vedeti mai jos, plus un al cincilea telefon, care va fi un iPhone 9, insa lanseaza acestia ar urma sa aiba loc in primavara acestui an, nu in toamna, precum in cazul seriei iPhone 12.

Apple cauta sa fie mai competitiva in segmentul de telefoane de clasa medie, iar lansare unui iPhone 9 si a unul presupus iPhone 12 Mini ar urma sa le ofere clientilor sau optiuni ieftine si bune ale unor modele de telefoane premium.

• iPhone 9 (sau SE 2) 4.7 inch cu ecran LCD (4G)
• iPhone 12 Mini 5.4 inch cu ecran OLED
• iPhone 12 6.1 inch cu ecran OLED
• iPhone 12 Pro 6.1 inch cu ecran OLED
• iPhone 12 Pro Max 6.7 inch cu ecran OLED

Dupa cum v-am spus deja, lansarile acestor telefoane vor fi intinse pe primavara si toamna/iarna anului 2020, compania Apple planuind sa lase diverse perioade de timp intre punerea in vanzare a fiecarui model de telefon.