Dacia Duster: Modelul ANIVERSAR Anuntat pentru LANSARE

Dacia Duster este anuntat pentru lansare intr-un nou model aniversar, iata ce a pregatit Dacia pentru clientii care sunt interesati sa il cumpere acum.

Dacia Duster ANIVERSAR

Dacia Duster are un nou model aniversar anuntat deja pentru lansare de catre compania Dacia, ce face parte din grupul Renault, iar impreuna cu el va veni si o noua versiune a Dacia Sandero, pentru clienti. Vorbim despre versiuni aniversare ale Dacia Duster si Dacia Sandero special gandite pentru Franta, iar asta deoarece acolo brand-ul va implini 15 ani de existenta pe piata locala, astfel ca Renault vrea sa marcheze evenimentul asa cum se cuvine pentru clienti.

Dacia Duster, la fel ca si Sandero, va fi disponibila in productie limitata pentru clientii din Franta, astfel ca doar cei care se vor grabi sa cumpere masinile vor putea profita de echiparile pe care cei de la Dacia le ofera. Pentru versiunea aniversara de 15 ani a Dacia Duster, compania romaneasca le ofera clientilor posibilitatea de a cumpara modele care sunt echipate cu multe dintre optiunile care in mod normal ar costa mai mult pe modele daca sunt cumparate separat.

Dacia Duster: Modelul ANIVERSAR Anuntat pentru LANSARE

Dacia Duster este disponibila in 5 versiuni aniversare care au tractiune fata, acestea avand motoarele TCe 100, Eco-G 100, TCe 130, TCe 150, si Blue dCi 115, deci versiunea cu motor hibrid GPL nu este inclusa. In ceea ce priveste preturile cerute pentru versiunile aniversare ale Dacia Duster, acestea variaza intre 17.400 de euro si 22.050 euro, ultimul fiind pentru singura versiune cu tractiune integrala care face parte din aceasta oferta speciala.

Dacia Duster nu e singurul model care beneficiaza de versiuni speciale pentru 15 ani de prezenta in Franta, iar asta pentru ca inclusiv Sandero, Logan MCV si Lodgy sunt vandute in versiuni speciale. Exact precum in cazul Dacia Duster, si pentru aceste modele sunt facute echipari speciale in ideea aniversarii celor 15 ani de prezenta ai brand-ului in Franta, astfel ca exista multiple optiuni pentru toti cei interesati sa cumpere aceste masini.

Dacia Duster n-ar trebui sa fie oferita inclusiv in Romania in aceasta versiune aniversara, dar desigur ca Dacia poate lua orice fel de decizii in contextul in care vrea sa isi creasca vanzarile in Romania si nu numai.