Spotify Atinge un numar RECORD de Utilizatori in Anul 2020

Spotify utilizatori

Spotify a anuntat ca a atins un numar record de utilizatori in intreaga lume in momentul de fata, compania suedeza avand cea mai mare platforma de streaming video la cerere die pe intreaga planeta la inceput de an 2020.

Spotify a anuntat ca are 124 de milioane de abonati ai platformei sale de streaming pentru muzica, o cifra mai mult decat dubla fata de cea inregistrata de catre Apple Music in momentul de fata, dar asta nu e neaparat o surpriza.

Spotify a adaugat 10 milioane de abonati doar in T4 2019 la lista sa de oameni care platesc pentru serviciu, aceasta fiind si cea mai mare crestere trimestriala inregistrata de catre compania suedeza in toti anii sai de existenta.

Spotify are 271 de milioane de utilizatori ai platformei de streaming video la cerere, diferenta de 147 de milioane de utilizatori fiind data de cei care folosesc serviciul in mod gratuit si asculta reclame in timpul melodiilor.

“Am încheiat anul cu 124 de milioane de Abonați Premium la nivel global, în creștere cu 29% în S / Y, înainte de prognoză. Acesta a fost cel mai mare trimestru net adăugat pe care l-am experimentat vreodată și cel mai rapid am adăugat vreo 10 milioane de abonați. Pe parcursul trimestrului IV am extins oferta noastră de „3 luni pe noi” la noii abonați ai planului familial, pe lângă ofertele anterioare pentru individ și student.”

Spotify a incheiat un an 2019 extrem de bun, iar pentru 2020 compania anunta ca va face si mai multe investitii pentru a cumpara continut de si mai buna calitate, deci ne putem astepta la o continua crestere a numarului de abonati.