UBER: Primele AVERTIZARI Incep sa fie Trimise la Utilizatori

UBER a inceput deja sa trimita primele avertizari catre utilizatorii ce folosesc platforma de ridesharing, iata ce mesaj le-a transmis compania americana.

UBER avertizari

UBER a inceput procesul de avertizare a utilizatorilor sai inca de zilele trecute, compania americana luand aceasta decizie dupa ce a suspendat cateva sute de conturi ale unor persoane care puteau fi in pericol serios. Deocamdata totul se intampla in Mexic, acolo und UBER a suspendat peste 240 de conturi ale unor persoane care au fost transportate de catre doi soferi care ar fi intrat in contact cu o persoana care ar fi fost infectata cu Coronavirus.

UBER nu stia care dintre soferi era infectat, asa ca le-a suspendat conturile, impreuna cu cele ale altor 240 de persoane din tara, si totul pentru a impiedica raspandirea Coronavirus, daca s-ar fi confirmat infectarea lor. Dupa ce UBER a suspendat conturile clientilor, compania a inceput sa trimita si notificari catre acestia cu privire la motivele din spatele actiunilor sale, iar mai jos puteti vedea ceea ce a avut de spus compania americana cu privire la situatie.

UBER: Primele AVERTIZARI Incep sa fie Trimise la Utilizatori

UBER a luat o masura fara precedent in cazul Coronavirus, iar asta pentru ca pana acum nu a mai suspendat conturile intr-o asemenea maniera cand vreo epidemie afecta persoane din multiple zone de pe glob. UBER ia masuri fara precedent deoarece traim in vremuri fara precedent, o perioada in care foarte multa lume este speriata din cauza a ceea ce se intampla acum cu Coronavirus in China, si in celelalte tari in care au fost persoane infectate.

UBER actioneaza asa cum alte companii ar trebui sa o faca, dar inca nu o fac, iar asta in conditiile in care Coronavirus a infectat, in mod oficial, peste 20.000 de persoane la nivel global pana acum. UBER incearca sa faca tot ceea ce poate pentru a impiedica raspandirea virusului deoarece masinile sunt un mod extrem de bun de raspandire, oamenii fiind inchisi intr-un spatiu inchis unde pot intra mult mai usor in contact cu virusul periculos.

UBER ar urma sa aplice masuri similare si in Australia, acolo unde au fost confirmate cazuri de Coronavirus deja, si nu este exclus ca inclusiv in Franta si Germania sa fie aplicate masuri similare pentru cetateni.