Samsung GALAXY NOTE 20: Vestea GROZAVA pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY NOTE 20 are astazi parte de o veste grozava pentru viitorii clienti din intreaga lume, o schimbare extrem de importanta fiind pregatita.

Samsung GALAXY NOTE 20 120hz

Samsung GALAXY NOTE 20 are inainte de lansare parte de un anunt foarte important care ne arata intr-o buna masura ceea ce se pregateste pentru cei din intreaga lume care asteapta lansarea telefonului. Conform celui mai prolific leaker de informatii despre produse Samsung nelansate, pentru Samsung GALAXY NOTE 20 se pregateste un upgrade important pentru ecran, acesta urmand a avea o rata de refresh de 120Hz, dar superiara celei din GALAXY S20.

Samsung GALAXY NOTE 20 urmeaza sa aiba tehnologia din spatele ratei de refresh de 120Hz imbunatatita de catre Samsung inainte ca telefonul sa fie lansat, iar asta inseamna ca ecranul va fi imbunatatit simtitor. Este cel mai probabil vorba despre o tehnologie noua pe coreenii o pregatesc pentru seria Samsung GALAXY NOTE 20 din vara, insa desigur ca deocamdata detalii clare cu privire la ceea ce se va intampla inca nu au parut pentru fanii companiei.

Samsung GALAXY NOTE 20: Vestea GROZAVA pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY NOTE 20 ar urma sa inglobeze cam toate tehnologiile pe care le vom vedea in seria Samsung GALAXY S20, insa se pare ca unele dintre ele vor fi imbunatatite pana in vara. E destul de normal ca acest lucru sa se intample din moment ce seria Samsung GALAXY NOTE 20 ramane una importanta pentru compania Samsung, iar in general coreenii preiau tehnologiile din telefoanele lansate in primavara, uneori ele fiind imbunatatite.

Samsung GALAXY NOTE 20 ar putea avea parte de mai multa fluiditate pentru ecran si felul in care interactioneaza oamenii cu acesta, sau ar putea avea alte modificari facute, nimeni nu stie deocamdata nimic. Pe de alta parte, e foarte posibil sa aflam despre schimbari daca tehnologia care va ajunge in Samsung GALAXY NOTE 20 va fi folosita initial si in alte modele de telefoane care vor fi puse in vanzare de catre alte companii partenere ale celei coreene.

Samsung GALAXY NOTE 20 va fi prezentat in luna august a acestui an, si va fi lansat tot atunci, deci avem suficient de mult timp pentru a afla care vor fi marile schimbari pregatite de catre companie.