HBO vrea sa Produca un nou Episod SPECIAL al Friends in 2020

HBO este aproape de a incepe productia pentru un episod special al Friends, actorii fiind pregatiti sa semneze contractele inainte ca filmarile sa inceapa.

hbo friends

HBO ar pregati o lovitura extrem de importanta petnru lansarea serviciului HBO Max, o reunire a actorilor din serialul Friends urmand a fi transformata intr-un episod special de o ora care ar urma sa fie difuzat in platforma. HBO si cei de la Warner Bros ar fi negociat timp de cateva luni cu actorii principali ai serialului Friends pentru a aparea in acest episod special, iar intr-un final ar fi foarte aproape de a ajunge la o intelegere pentru productia sa in 2020.

HBO ar vrea sa lanseze platforma HBO Max cu ceva cu adevarat special, astfel ca ar fi gata sa plateasca 20 de milioane de dolari doar actorilor care vor reaparea in acest episod special al reuniunii. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc si Matthew Perry ar fi fost de acord sa primeasca intre 3 si 4 milioane de dolari pentru a aparea in acest episod special al Friends, iar aceasta este o veste foarte mare pentru platforma.

HBO vrea sa Produca un nou Episod SPECIAL al Friends in 2020

HBO va avea toate episoadele serialului Friends disponibile in momentul in care HBO Max va fi lansat, astfel ca acest episod special al reuniunii va fi ceva care cu siguranta va atrage mai multe persoane spre platforma. HBO este dispusa sa plateasca o suma foarte mare de bani pentru a crea acest episod special, cam cum plateste Netflix pentru creatiile sale de comedie, dar din moent ce cheltuie 425 de milioane de dolari pe toata seria Friends, ce mai conteaza cateva zeci de milioane ?

“La câteva luni de la aniversarea a 25 de ani de la lansare, distribuția iconicului serial de comedie Friends este așteptată să se reunească pentru o specială de reuniune nescriptată. Va ajuta la lansarea viitoarei platforme de streaming HBO Max. Nimeni nu a comentat, dar am auzit că fiecare dintre cele șase vedete va fi plătită în intervalul de 3 milioane – 4 milioane USD pentru apariția în episodul special.”

HBO vrea sa lanseze platforma HBO Max in primavara acestui an, dar acel episod special de o ora probabil ca nu va fi pregatit pentru lansare chiar atat de repede din moment ce deocamdata n-au fost semnate contractele. Avand in vedere modul in care s-au desfasurat negocierile pana acum, e foarte posibil ca HBO sa inceapa productia abia prin primavara, si sa lanseze episodul in vara, sau toamna, in functie de modul in care vor decurge filmarile.

HBO este decisa sa transforme HBO Max intr-o platforma serios concurenta pentru cei de la Netflix, iar investitia pe care o face pentru Friends s-ar putea dovedi a fi exact ceea ce are nevoie platforma pentru inceput.