Apple: Decizia Anuntata din cauza Raspandirii Coronavirus

Apple decizie coronavirus

Apple si-a anuntat ieri angajatii in legatura cu o noua decizie importanta pe care luat-o in legatura cu Coronavirus, virusul raspandindu-se cu foarte mare repeziciune in China, in timp ce numarul de decese a trecut de 700 deja.

Apple a inchis Apple Store-urile si birourile din China inainte de sarbatorirea Noului An Chinezesc, adica pe 25 ianuarie, iar 10 februarie trebuia sa fie data la care Apple Store-urile si birourile sale trebuiau sa se deschida pentru angajati si clienti.

Apple a decis totusi ca din motive de siguranta si pentru a proteja atat sanatatea angajatilor, cat si pe cea a clientilor, va extinde perioada de inactivitate a Apple Store-urilor si birourilor sale, ceea ce desigur ca nu e o surpriza.

Apple respecta s indicatile autoritatilor din China, care au cerut ca multe companii sa isi intrerupa activitatea pana pe 10 februarie pentru a mai incetini raspandirea Coronavirus, dar din pacate tot mai multi oameni sunt confirmati ca fiind infectati.

“Magazinele de vânzare cu amănuntul Apple lucrează activ pentru redeschiderea la o dată care va fi stabilită săptămâna viitoare. Această decizie va lua în considerare curățenie suplimentară, protocoale de sănătate și restricții locale în jurul spațiilor publice. Echipele de vânzare cu amănuntul vor primi actualizări de la managerii lor la data deschiderii magazinului lor și la alte măsuri de susținere pe care le facem.”

Apple are probleme si cu productia din China, iar asta pentru ca unii dintre partenerii sai au fost obligati deasemenea sa isi sisteze activitatea, si nu toti si-o vor reporni pe 10 februarie din cauza situatiei actuale din tara.