RCS & RDS: Clientii ULUITI, SURPRIZA Dezvaluita in Februarie

RCS & RDS si-a uluit clientii cu o surpriza foarte mare care a fost dezvaluita in februarie de catre compania romaneasca, iata ce a facut aceasta.

RCS & RDS extindere

RCS & RDS a inceput anul 2020 in forta, grupul de telecomunicatii din Romania facand in februarie o dezvaluire care sigur ii va bucura pe extrem de multi dintre clientii care-i folosesc serviciile in Romania. Pe data de 4 februarie cei de la RCS & RDS au actualizat hartile cu acoperirea pentru reteaua 2G pe care au creat-o in 2019 in Romania, si au extins-o intr-un ritm surprinzator de rapid, acum avand alte zone destul de mari din tara care sunt acoperite de ea.

RCS & RDS acoperire 2G Constanta

RCS & RDS a anuntat inainte de Craciun o harta actualizata cu acoperirea 2G, si atunci Bucurestiul a devenit vizibil pe Harta cu acoperire, impreuna cu zone din Salaj, Olt, sau Prahova, dar acum extinderea e si mai mare. Cei de la RCS & RDS au reusit sa copere cam tot judetul Constanta, si o buna parte din judetul Tulcea cu reteaua lor 2G, si puteti vedea mai jos cat de mult a fost extinsa aceasta pentru a oferi serviciul pentru clienti abonat ai serviciilor de telefonie mobila.

RCS & RDS: Clientii ULUITI, SURPRIZA Dezvaluita in Februarie

RCS & RDS acoperire 2G Gorj Mehedinti

RCS & RDS pare sa fi extins acoperirea 2G ceva mai mult si in judetele din jurul Bucurestiului, insa o schimbare mult mai mare este acoperirea din judetele Mehedinti, Gorj si Covasna, ceea ce vine ca o surpriza. Acolo acoperirea 2G a fost extinsa cel mai mult in Mehedinti si Gorj, RCS & RDS avand putin din judetul Covasna acoperit, dar cel mai probabil va continua procesul intr-un ritm rapid, asa cum s-a intamplat in ultima luna si jumatate.

RCS & RDS acoperire 2G Salaj Mures

RCS & RDS a extins si mai mult acoperirea din judetul Salaj, si putin din imprejurimile sale, insa pentru prima oara are acoperire in in judetul Mures, iar ea acopera destul de multe localitati de acolo. Puteti vedea pe harta ca a fost extinsa surprinzator de rapid reteaua 2G a celor de la RCS & RDS, semn ca operatorul vrea sa rezolve intr-un final una dintre cele mai mari probleme ale sale, calitatea semnalului in interiorul cladirilor, ceva de care lumea se plange des.

RCS & RDS va putea sa le ofere clientilor semnal mult mai bun in interiorul cladirilor in comparatie cu reteaua 3G, care e cea mai extinsa acum, dar pe partea de internet nu vor exista imbunatatiri, ba din contra.