Netflix: ORELE IMPORTANTE pentru Abonatii din TOATA Lumea

Netflix are in fata cateva ore extrem de importante care ar putea determina intr-o foarte mare masura ce vor vedea abonatii in platforma in anul 2020.

Netflix oscar 2020

Netflix are cateva ore foarte importante in fata, iar ele ar putea avea un efect mare asupra abonatilor din intreaga lume in urmatorul an, lucru care desigur ca era de asteptat, avand in vedere importanta evenimentul de maine. Premiile Oscar 2020 vor fi decernate in cursul zilei de maine, la ora 5 dimineata in Romania, iar cei de la Netflix au nu mai putin de 20 de nominalizari pentru filmele pe care le-au creat in 2020, iar asteptarile sunt extrem de mari in ceea ce priveste premiile care ar trebui castigate.

Netflix a investit foarte mult in filmul The Irishman, regizat de catre Martin Scorsese, care i-a avut in roluri principale pe actorii Robert de Niro si Al Pacino, el nereusind sa castige vreun premiu la Globurile de Aur 2020. In ceea ce priveste premiile Oscar 2020 asteptarile sunt foarte mari pentru ca Netflix vrea sa castige ceva cu acest film pe care l-a promovat foarte mult, in caz contrar putandu-se gandi de 2 ori inainte de a investi la fel de multi bani in creatii similare in viitor.

Netflix: ORELE IMPORTANTE pentru Abonatii din TOATA Lumea

Netflix are asteptari foarte mari si de la filmul Marriage Story in care Scarlett Johansson si Adam Driver au avut reprezentantii de exceptie, iar desi filmul a avut o actita premiata la premiile BAFTA, altceva nu a castigat inca. Investitia in acest film nu a fost la fel de mare pentru cei de la Netflix, insa avand in vedere actorii care joaca in rolurile principale, sunt deasemenea asteptari foarte mari in ceea ce priveste premiile pentru care au venit nominalizarile.

Netflix ar putea avea extrem de serios influentate deciziile de investitie in viitoare filme de premiile pe care le-ar putea castiga, sau pierde, in cadrul acestei editii a premiilor Oscar. Daca Netflix nu va castiga premii pentru filmele in care a investit multi bani, ele fiind intrecute la numerele de vizualizari de alte pelicule care au costat mai putin, atunci e posibil ca in viitor sa investeasca mai putini bani in unele filme cu actori si regizori foarte mari.

Netflix va afla la ora 5:00 dimineata cat succes au filmele sale, asa ca ramane de vazut dupa aceea ce decizii va lua pentru viitorul filmelor si serialelor originale finantate pentru a avea ce sa vada abonatii.