Facebook: Mesajele Atacatorului din Thailanda in timp ce UCIDEA Oameni

Facebook este cea mai mare retea de socializare de pe planeta, iar din pacate, asta aduce o aduce din nou in centrul atentiei dupa ce un soldat din Thailanda a ucis 21 de oameni intr-un atac care a socat intreaga lume, dar nu e unul fara precedent.

Facebook a fost folosita de catre atacator pentru a publica un mesaj inainte de atac, spunandu-le urmatorilor sai ca e timpul sa se entuziasmeze, si ca nimeni nu poate scapa de moarte, el furand mai apoi o serie de arme dintr-o baza militara si incepand sa traga in oamenii dintr-un mall.

Facebook a fost folosita in timpul atacului de catre atacator nu pentru a transmite live crimele, ci pentru a publica diverse mesaje, intr-unul dintre ele cerandu-le urmaritorilor sai sa ii spuna daca ar trebui sa se predea autoritatilor care il cautau pentru a-i opri.

“Inimile noastre ies către victime, familiile lor și comunitatea afectată de această tragedie din Thailanda. Nu există loc pe Facebook pentru persoanele care comit acest tip de atrocitate și nici nu permitem oamenilor să laude sau să susțină acest atac.”

Facebook a inchis contul atacatorului la scurt timp dupa ce acesta a fost ucis de catre fortele de ordine care au reusit sa salveze foarte multi oameni dupa ce 21 au fost ucisi, iar 31 au fost raniti, foarte multi in stare grava, dar iata ca vedem iar ca reteaua e un loc de refugiu pentru oamenii care comit asemenea acte disperate.