Facebook: PROMISIUNE Facuta pentru TOTI Utilizatorii in 2020

Facebook promisiune 2020

Facebook a lansat o noua promisiune importanta pentru toti utilizatorii retelei sale de socializare dupa ce inca 29 de milioane de conturi au avut datele expuse pe internet, ceea ce se intampla tot mai des pentru compania americana.

Facebook a facut o promisiune de a creste securitatea conturilor utilizatorilor in anul 2020, ceea ce desigur ca foarte multa lume asteapta, dar din pacate nu prea primeste, iar asta pentru ca aproape lunar aflam despre hack-uri ale unor baze de date cu conturi.

Facebook a promis ca in cursul anului 2020 va monitoriza cu mult mai multa atentie modul in care sunt accesate in mod neautorizat conturile utilizatorilor din lumea intreaga, inercand sa opreasca din timp accesarea lor fara drept.

Facebook tot promite de prin 2018 sa imbunatateasca securitatea retelei sale de socializare, insa doar anul trecut au fost expuse datele a peste 500 de milioane de conturi din platforma, iar 2020 incepe tot cu probleme de acest gen.

Facebook face promisiuni peste promisiuni in mod constant, insa din pacate tot utilizatorii sunt cei care au datele expuse fara sa stie ce anume sta in spatele acestor probleme serioase din platforma de socializare detinuta de catre compania americana.